Biraz fazla oldu kusura bakmayın...
|
||
diecastr.com
|
||
1972 Chevrolet Fleetside CST/10 Pick Up (redmetallic)Yetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
27 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
1972 Chevrolet Fleetside CST/10 Pick Up (redmetallic)Modelimiz yurdum Highway61 üretimi olup detay bakımından oldukça tatminkar bir modeldir. Bu modelin koleksiyonuma eklenmesinde çok çok büyük emeği olan Emre abiye buradan bir kez daha çok teşekkür ederim. Almış olduğum bu son iki modeli O'nun büyük yardımları ile edindim. Model Alemenya'dan 10 gün içinde geldi. Hiç sıkıntı yoktu. Zaten kargolama şekli ile her zaman takdir ettiğim malum site üzerinden geldi model. Ancak modelde tek bir sıkıntı vardı oda aynalar demonte idi ve normalde yedekli gelen bu parçalar bu modelde iki tane sağ ayna olarak çıktı kutudan. Tabii canım çok sıkıldı. Biraz yazışma yaptık üretici ile satıcı ile ama nafile. Sonuç alamadık ama malum site modeli geri gönderebilirsen değiştirelim dedi. Fakat kargo masrafı modelden fazla olacağı için bu işe girmedim. Nedense yurtdışından gelen kargolarla gidenler arasında fiyat olarak çok fazla bir fark var. Sonuç olarak modelin aynasını ufak bir operasyon ile tersine çevirdim ve görsel olarak pekde farkı olmayan bir modelim oldu... Bence oldu e vitrini yakar halde yerini aldı. Lafı çok uzattım şimdi fotoğraf çekmeye doyamadığım modelin nacizane fotoğraflarını sizlerle paylaşmak istiyorum... Sabredip okuyan herkese teşekkürler...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz fazla oldu kusura bakmayın...
Re: 1972 Chevrolet Fleetside CST/10 Pick Up (redmetallic)Hayırlı olsun Alper abi.
![]() ![]()
Re: 1972 Chevrolet Fleetside CST/10 Pick Up (redmetallic)Sonuna kadar Highway diyorum. Alper eline sağlık resimler için. Gerçekten de güzel bir model. Highway in bantından çıkan kalite ve görsellik herşekilde kendini gösteriyor. 1957 Belair ile iyi uyum göstereceklere benziyor.
![]()
Re: 1972 Chevrolet Fleetside CST/10 Pick Up (redmetallic)
Teşekkürler Eray'cım... Daha güzelleri senin olsun inşallah...
Re: 1972 Chevrolet Fleetside CST/10 Pick Up (redmetallic)
Çok teşekkür ederim Caner... HW61 gerçekten çok kaliteli üretimler yapıyor bu klasik amerikanlarda. Detay bazında çok doyurucu modeller... Umarım Türkiye'ye de uygun fiyatlarla ithalatı yapılırda modellerimizin sayısı artar... HW61 de listeye eklenecek çok model var çünkü... Belair ile ayrı raflardalar ama gönülleri bir...
Re: 1972 Chevrolet Fleetside CST/10 Pick Up (redmetallic)Alper hayırlı olsun modelin! Gerçekten üzücü bir durum ve seni anlıyorum! Keşke hiç olmasaymış
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: 1972 Chevrolet Fleetside CST/10 Pick Up (redmetallic)Harika birer model edinmişsiniz. Güzel günlerde sergileyin..
Re: 1972 Chevrolet Fleetside CST/10 Pick Up (redmetallic)Hw 61 çok güzel iş çıkarmış bu modeldede özellikle önden görünümü çok iyi keyifli seyirler ...
Re: 1972 Chevrolet Fleetside CST/10 Pick Up (redmetallic)Benim de uzun zamandır dikkatimi çeken oldukça güzel bir modelleme.
![]()
Re: 1972 Chevrolet Fleetside CST/10 Pick Up (redmetallic)57 Belair yanında kardeşle gelmiş hayırlı olsun
![]()
Re: 1972 Chevrolet Fleetside CST/10 Pick Up (redmetallic)Benim de alsam mi almasam mi arasinda gidip geldigim modellerden,cekimler de cok guzel olmus,hw kalitesine yakisir bir model iyi gunlerde sergileyin.
![]()
Re: 1972 Chevrolet Fleetside CST/10 Pick Up (redmetallic)Alper hocam model süper.. Detaylara bayıldım gerçekten..
![]() ![]() ![]()
Re: 1972 Chevrolet Fleetside CST/10 Pick Up (redmetallic)Becerikli ellerde çözülmeyecek problem yoktur kardeşim..Hayırlı olsun diyorum..
![]() ![]() ![]()
27 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 17 misafir |