Kaçırmışım konuyu mizansen olarak çok iyi olmuş yalnız o güçle motoru söküp almış olabilir

|
||
diecastr.com
|
||
Darth Vader ve Porsche'si
52 ileti
• 4 sayfadan 4. sayfa • 1, 2, 3, 4
Re: Darth Vader ve Porsche'siPanamera hiç bir yere gidemez
![]() ![]() Kaçırmışım konuyu mizansen olarak çok iyi olmuş yalnız o güçle motoru söküp almış olabilir ![]() ![]() ....Alman - Japon - Fransız - İtalyan....
Re: Darth Vader ve Porsche'si
Çok teşekkürler =) Panamera'yı sevdiğinden kendine hakim oldu Lord'umuz ![]()
Re: Darth Vader ve Porsche'siAbi yok böyle bir çekim.Figüre verdiğin şekillere bayıldım.
![]() ![]() ![]()
Re: Darth Vader ve Porsche'sikaput silme olayı iyimiş.
arabanın karşısına geçip iki elini yukarı kaldırıp arabayı havalandıran bir fotoğraf güzel olur. (loş mavi ışık ile) ![]()
Çok teşekkürler Cem =)
Fotoğrafla oynamak lazım sanıyorum , zaten şu anda Panamera da yanımda olmadığından Vader'ın beklemesi gerekecek öyle bir çekim için ![]()
Re: Darth Vader ve Porsche'siçok sevdiğim bir reklamdı
![]()
Bu reklama ben de bayılıyorum , bu tip birşey yapılabilir , sağolun değerli yorumlarınız için ![]()
Re: Darth Vader ve Porsche'siStarWars fanlarına malzemeyi verirsen sonuna kadar kullanır,
Bu arada George LUCAS, LUCASARTS'ı Disney'e satmış ![]()
Re: Darth Vader ve Porsche'siÇok geç gördüm paylaşımı ya ellerine sağlık süper olmuş
![]() ![]()
Re: Darth Vader ve Porsche'siDaha öncede gördüm konuyu fakat konuyu hortlatmamak için yazmamıştım ama hazır konu canlanmışken yazmadan edemeyeceğim. Konuyu gördüğümde yüzümde tebessüme yol açan konu sahibine bu espritüel yaklaşımından ötürü teşekkür ediyorum. Harika olmuş tek kelimeyle :)
Çok teşekkürler Ersin Bey ![]()
Çok teşekkürler gülümsetebildiysem ne mutlu ![]()
Re: Darth Vader ve Porsche'siElinize sağlık. Figür ve anlatımlar on numara olmuş.
Çok teşekkürler Caner Bey =)
52 ileti
• 4 sayfadan 4. sayfa • 1, 2, 3, 4
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |