Güzel Mustang Pozları G.M.P. MUSTANG
|
||
diecastr.com
|
||
GMP MR. GASKET GASSER MUSTANGYetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
31 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
GMP MR. GASKET GASSER MUSTANGSelam Arkadaşlar , uzun süredir yeni işimin yoğunluğundan paylaşım yapamıyordum . Ancak sonunda kavuştuğum ilk GMP modelim bu zinciri kırdı . Modeli yurtdışından açık arttırmayla son anda kazandım ve sabırsızlıkla gelmesini bekledim . Koleksiyonumda ki yerinin drag modeli olduğu için farklı olacağı aşikar çünkü diğer Mustang'lerden oldukça farklı gözüküyor . Modelin diğer Mustanglerden en büyük farkı inanılmaz detaylı motoru . Buyüzden de biraz fazlaca bu detaylı motoru çekmeye çalıştım . İlk GMP modelim olduğu için detayları haliyle şaşırttı beni , tabi daha önce inceleme fırsatım olsa da kendi modelim olunca biraz daha fazla kurcalayabildim
![]() Güzel Mustang Pozları G.M.P. MUSTANG ![]()
Re: GMP MR. GASKET GASSER MUSTANGİlk elime aldığım zaman tabir yerinde ise hafiften şoke olduğum özellikle boya kalitesi harika bir parça ... Motor detayları iç mekan detayları dekalleri hiçbirşeyi atlanmamış bir model ve o zamanda yüzlerce fotoğraf çekip paylaşmıştım ... Benimde ilk GMP modelim olması kuvvetli ihtimal ... Pardon plymouth lardan sonra
![]() Geçen seneki dış mekan çekimlerimizden ![]()
Re: GMP MR. GASKET GASSER MUSTANGGMP her zaman modelleri başkalaştırıyor bence... Çok kaliteli bir üretim... Motor detayları çok başarılı... İyi günlerde keyif ile seyireylenmesi dileği ile...
Re: GMP MR. GASKET GASSER MUSTANGSerhat modelin hayırlı olsun! Tarzı, duruşu ve detayları çok farklı bir model! Drag versiyonlar oldum olası farklı gelmiştir! İyi günlerde sergilemen dileğiyle!
Re: GMP MR. GASKET GASSER MUSTANGSerhat hayırlı olsun. GMP her Amerikancı için ayrı bir değer. Onlardan birini eline aldığında iyi ki Amerikancıyım diyor insan. Motoruyla ön plana çıkan bu modelle bol modelli günler diliyorum.
Re: GMP MR. GASKET GASSER MUSTANGBaya değişik bir model Serhat hayırlı olsun güzel günlerde sergile
![]()
Re: GMP MR. GASKET GASSER MUSTANGHayırlı olsun model harika özellikle, kaputun ve gövdenin açılışına bayıldım
![]()
Re: GMP MR. GASKET GASSER MUSTANGHayirli olsun Serhat, bir GMP ne zaman hayal kirikligi yaratir ki; cok isabetli bir secim
![]() ![]()
Re: GMP MR. GASKET GASSER MUSTANGYine GMP olayda noktayı koymuş
![]() İyi günlerde sergileyin Serhat Abi ![]() ![]()
Re: GMP MR. GASKET GASSER MUSTANGŞimdiye kadar hiç GMP modelim olmadı fakat buradaki paylaşımları gördükten sonra iyice gaza geliyorum GMP konusunda.. Modele diyecek söz bulamıyorum. Drag modelleri çok ayrı bir dünya olsa gerek. Keyifle sergilenmesi dileğiyle...
Re: GMP MR. GASKET GASSER MUSTANGGördüğüm en orjinal modellerden birisi
![]() Güle güle sergileyin, nice GMP'lere...
Re: GMP MR. GASKET GASSER MUSTANG
Güzel yorumun için teşekkürler Abi . Geçen sene ki çekimlerin yıldızıydı senin gmp gerçekten çok güzel kareler çıkmıştı ortaya çok keyifli birgün geçirmiştim Abi . İnşAllah bu yaz da tekrarlarız bir dış çekim olayı . Black sheep benmde çok istediğim bir model denk gelirse kaçırmayacağım gerçi sendekinin ekstra dekalleri çok hoş olmuştu çok şanslısın o konuda ![]() ![]()
Re: GMP MR. GASKET GASSER MUSTANG
Teşekkürler Abi , ilk gmp modelim olsa da namını çok duymuştum inceleme fırsatım olduğunda da hayran kalmıştım . Artık koleksiyonumda yer aldığı için çok mutluyum çünkü seviyeyi üstlere taşıdığı aşikar modelin . ![]()
31 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 14 misafir |