omeryetis yazdı:arkadaslar;
yukarida bahsettiginiz AA magazalari buyuk sehirlerde mevcut ancak fiyatlari genelde piyasanin uzerinde. Shanghai'da AA'nin depo'su var ve ben daha once ziyaret ettim. ancak yine fiyatlari magazalarindan uygun olsa bile benim modelcim toptan aldigi icin cok daha uygun fiyatlara alabiliyorum.
bundan dolayi AA nin magazasindan ya da kendisinden alacaginiz modellerin pek uygun fiyatli olacagini sanmiyorum.
diger model magazalari konusunda ise iyi magazalar olsa bile cogunun internet sitesi yok. diger bir yanda ise arkadasinizin Pekin'de oldugundan bahsediyorsunuz. bu durumda pekin'de ki modelciler ile kontaga gecmesi daha mantikli. ya da yukarida bildirdigim Taobao'dan alim yapabilir ve adresine postalatir...
asagida Pekin'de ki Toy marketin adresi (burasi tamamen oyuncakcik toptancilarinin oldugu bir pasaj) ve diger bir modelci adresi var. umuyorum isinize yarar...
BeiJing HongQiao TianLe Toy Market
No.136 Fahuasi Street.Chongwen District,BeiJing.
北京红桥天乐玩具市场
No.7JingshanEastStreet,Dongcheng District, Beijing 北京市东城区景山东街7号心友车模
Ömer abi çok teşekkür ediyorum. Adresleri direk arkadaşıma iletiyorum. Çok çok teşekkür ederim.
Daha önce yaşanılan bir kredi kartı sorunu nedeniyle arkadaşım mağaza olursa daha iyi olur demişti. Taobao dan alışveriş içinde Çin sınırları içerisindeki bir bankada hesap sahibi olmak gerekiyormuş.
Gerçi TR de taobao aracılığı yapan birkaç site buldum ancak komisyon usulu çalışıyorlar. Model+kargo+komisyon benim gibi bir öğrenci için gereksiz maliyet demek.
Ömer abi yardımların için çok teşekkür ediyorum. Ben bu iki adresi iletiyorum. Ben ona liste vereceğim zaten o listeden denk geldikçe alacak :)
İyi günler Ömer abi :)