Modele benim söyleyecek hiçbir negatif sözüm yok, detaylarda pürüz arasanız illa ki bulursunuz tabi ama bu modelde kalıp, duruş, ağırlık, iç / dış detaylar, RENK herşey yerli yerinde. Belki beyaz olduğundan benim gözüm başka birşey görmüyordur

|
||
diecastr.com
|
||
AutoArt - BMW M3 E46 - Beyaz - (1:18)Yetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
9 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
AutoArt - BMW M3 E46 - Beyaz - (1:18)Eski ve nadir bir model, takıntılı beyaz BMW sever bir koleksiyoncu olarak sonunda vitrinime koyma şansını yakaladım. BMW koleksiyoncularının en sevdiği M3 E46 üretimlerinden birisi olan AutoArt uzun zaman sonra ve elimden farklı renkleri geçtikten sonra aradığım beyaz rengi ile çok sevdiğim bir modelci abim sayesinde koleksiyonuma girdi. Bu kadar eski bir modeli sıfır hatalı olarak yakalamak da büyük şans oldu gerçekten.
Modele benim söyleyecek hiçbir negatif sözüm yok, detaylarda pürüz arasanız illa ki bulursunuz tabi ama bu modelde kalıp, duruş, ağırlık, iç / dış detaylar, RENK herşey yerli yerinde. Belki beyaz olduğundan benim gözüm başka birşey görmüyordur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: AutoArt - BMW M3 E46 - Beyaz - (1:18)bende bir bmw hastası olarak bayılıyorum bu kasasına :) hayırlı uğurlu olsun iyi sergilemeler:)
BAHADIR ALPOĞLU facebook: www.facebook.com/loves.bvn?ref=tn_tnmn
Re: AutoArt - BMW M3 E46 - Beyaz - (1:18)Hayırlı olsun Eray abi
![]() ![]() keyifli seyirler.. ![]()
Re: AutoArt - BMW M3 E46 - Beyaz - (1:18)Eray abi bunlardan fazla olan varsa? haber vermen yeterli
![]()
Re: AutoArt - BMW M3 E46 - Beyaz - (1:18)Autoart, Beyaz, M3, E46, Sunroof daha ne olsun.
Güle güle sergilensin. ![]() --- Emre Erbaşar
Re: AutoArt - BMW M3 E46 - Beyaz - (1:18)Ben de çok beğeniyorum bu modeli.. Autoartın iyi işlerinden..
Hayırlı olsun ![]() ben de önüme ilk çıkan almaya kararlıydım.. bu denk geldi.. Selamlar.. ![]() ![]()
Re: AutoArt - BMW M3 E46 - Beyaz - (1:18)Eray Bey, muthis bir model bence de. Jantlari ve genel durusu cok guzel, boya kalitesi de ust duzey gorunuyor. Iyi gunlerde sergilenmesini dilerim bu beyaz guzelin
![]()
Re: AutoArt - BMW M3 E46 - Beyaz - (1:18)Hayırlı olsun beyaz gerçekten çok vahşi duruyor iyi günlerde sergileyin.
![]()
Re: AutoArt - BMW M3 E46 - Beyaz - (1:18)Orijinal M3 jantlarıyla CSL jantlara göre daha ağır bir duruşu var. Sunroof detayı da harika. Renk de beyaz olunca yeme de yanında yat. Hayırlı olsun Eray abi
![]() ![]()
9 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 24 misafir |