|
||
diecastr.com
|
||
1/18 FERRARI F12 BERLINETTA - HOTWHEELS ELITEYetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
15 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
1/18 FERRARI F12 BERLINETTA - HOTWHEELS ELITE
Re: 1/18 FERRARI F12 BERLINETTA - HOTWHEELS ELITEHayırlı Olsun modeliniz.Fotoğraflamalar çok güzel.Hep hoşuma giden bir araçdı fakat fiatı biraz yüksek gibi geldi bana sizce hakediyor mu ?
Re: 1/18 FERRARI F12 BERLINETTA - HOTWHEELS ELITEKırmızı odana yakışır ve keyifle sergilenecek bir model Aydın..
![]() Yanında bir de coca-cola olsa tadından yenmez.. ![]() Başarılı fotoğraflar ve paylaşım için teşekkürler. ![]()
Re: 1/18 FERRARI F12 BERLINETTA - HOTWHEELS ELITEFerrari dediğin kırmızı olur.
Hayırlı olsun Aydın abi. ![]() ![]()
Re: 1/18 FERRARI F12 BERLINETTA - HOTWHEELS ELITEF12 ve kırmızı
![]() ![]() Paylaşım için teşekkürler abi hayırlı olsun modelin ![]() ....Alman - Japon - Fransız - İtalyan....
Re: 1/18 FERRARI F12 BERLINETTA - HOTWHEELS ELITEHayırlı olsun. Gerçekten çok hoş gözüküyor. Ferrari'ye kırmızı bir başka yakışıyor. İyi seyirler dilerim :)
![]()
Re: 1/18 FERRARI F12 BERLINETTA - HOTWHEELS ELITEAbi mükemmel bir model, hayırlı olsun.. :))
![]()
Re: 1/18 FERRARI F12 BERLINETTA - HOTWHEELS ELITEkırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun
![]() hayırlı olsun koleksiyonunuza yakışan bir model.
Re: 1/18 FERRARI F12 BERLINETTA - HOTWHEELS ELITEKirmizi bir Ferrari'den daha guzel ne olabilir
![]() ![]() ![]()
Re: 1/18 FERRARI F12 BERLINETTA - HOTWHEELS ELITE
Bence de kırmızı ![]() ![]()
Bu ara favorim üzüm sodası ![]()
Teşekkürler, genel olarak yer yer işçilik esiklikleri göze çarpsa da resin haricinde alternatifi olmayan bir model olduğu için kredisi yüksek. Bir de HW modelleri fotoğraflarda göründüğünden daha güzel duruyorlar, bir AA daki gibi fotojeniklikleri yok maalesef, bu da doğal olarak elde inceleyemeyen koleksiyonerleri negatif yönde etkiliyor.
Re: 1/18 FERRARI F12 BERLINETTA - HOTWHEELS ELITEDetayları ile göz doldruyor... Benimde küçük bir ferrari temam var. Ona eklemek için listeye ekledim doğrusu... İyi günlerde keyif ile seyireylenmesi dileği ile...
Re: 1/18 FERRARI F12 BERLINETTA - HOTWHEELS ELITEBence de Ferrari kırmızı olur, nokta
![]() Modele gelince Elite serisi ile belli bir kalite yakaladı Hotwheels ama bence hala çok yolları var. Ben de kırmızı FF'i almayı düşündüm bir ara ama daha öncelikli modellerden dolayı henüz kavuşamadık. Ferrari koleksiyonerleri için sanırım Hotwheels mahkum olunan üreticilerden birisi, BBR ve MR fiyatları malum, CMC de sadece eski modelleri üretiyor.
Re: 1/18 FERRARI F12 BERLINETTA - HOTWHEELS ELITE
Telekkürler ![]()
Açıkçası HW'e mahkum olmaktan ziyade sempati beslemiyor değilim. AA'nın bugüne kadar hiçbir ölçekte Ferrari yapmadığını (bundan sonra da görünen o), Kyosho'nun F40'tan sonra hi-end serisi olarak arttırdığı fiyatlarına rağmen özellikle isçilik ve modelleme konularında bir çok hata yaptığını gözönüne alırsak geriye HW'den çok üstün modellme yapacak die-cast firması kalmıyor (Exoto vb. hariç tabi ki ![]() ![]()
15 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir |