- Tüm zamanların en değerli otomobillerinden biri olan Ferrari 250 GTO modelime kavuştum ve şimdi siz değerli diecastr üyelerinin seyrine sunuyorum. iyi seyirler;
Saygılarımla...
|
||
diecastr.com
|
||
Ferrari 250 GTOYetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
11 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Ferrari 250 GTO- Tüm zamanların en değerli otomobillerinden biri olan Ferrari 250 GTO modelime kavuştum ve şimdi siz değerli diecastr üyelerinin seyrine sunuyorum. iyi seyirler;
Saygılarımla... En son Emre E. tarafından, 23 Şub 2013, 22:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Sebep: Fotoğraf ekleme kuralına göre düzenlenmiştir. [wimg] kodu ile yükleme yapınız !!!
Re: Ferrari 250 GTOhayırlı olsun. çok sevdiğim bir model. gerçekten çok da kaliteli üretilmiş. modeli de gerçeği gibi değerleniyor. hatta şimdiden abartılı ilanlar koyuluyor. iyi günlerde seyredin
![]()
Re: Ferrari 250 GTO
Teşekkür ederim.Gerçekten çok kaliteli bir model.
Re: Ferrari 250 GTOİç mekan ve eksoz çıkışlarına bayıldım ben. Hayırlı olsun Hüsamettin.
Abartılı ilan fiyatlarına ben de katılıyorum. ![]() Madem Ankara'dasın, bundan sonraki buluşmalarda görüşelim. ![]() --- Emre Erbaşar
Re: Ferrari 250 GTOÇok güzel bir klasik....
Çok teşekkür ederim.Nasip olursa görüşebiliriz buluşmalarda.
Bi klasikten fazlası var.Teşekkürler :)
Re: Ferrari 250 GTOhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveri ... 6478/detay Sanırım biri senin modelini satiyor.
Re: Ferrari 250 GTOHarika bir model Husamettin, iyi gunlerde sergilenmesini dilerim
![]()
İlanda bizim abi :)
Teşekkür Ederim.sahibinden.com daki ilanda bizim.
11 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 14 misafir |