Renk seçimi harika, işçilik tertemiz, yaratıcı, olumsuz bir nokta göremedim. Sadece (bence) fazla görkemli duran ekzost'ları eklemeyebilirsin.
Sonuçta taşyıcı hiçbir zaman, sırtındaki yarışçıyı ezmemeli.
|
||
diecastr.com
|
||
1:18lWellyl1956lFord F100 Çekiciden Taşıyıcıya-25.01.13-syf5Yetkili: BuRaK-B Re: 1:18lWellyl1956lFord F100 Çekiciden Taşıyıcıya-Sona doğrÇok iyi bir çalışma
![]() Renk seçimi harika, işçilik tertemiz, yaratıcı, olumsuz bir nokta göremedim. Sadece (bence) fazla görkemli duran ekzost'ları eklemeyebilirsin. Sonuçta taşyıcı hiçbir zaman, sırtındaki yarışçıyı ezmemeli. ![]()
Re: 1:18lWellyl1956lFord F100 Çekiciden Taşıyıcıya-25.01.13-uzunca bir aradan sonra tekrardan merhaba,
"taşıyıcı"da artık mutlu sona yaklaştım diyebilirim... elektrik tesisatı, genel kapsam kasa tamam, artık ince rötuşlar kalıyor geriye.zincir vs. gibi ince detaylar. buyrun resimler. -temalı fotoğraflar yeni başlıkta detaylıca paylaşılacak- Güney Garaj - YARIŞ Malum kamyonun boyu hayli arttı bundan dolayı bir kutu yapmak istiyorum, işte onun kapağı... aracın kasa üstünde kapladığı alan aşağıdaki resimde net şekilde görülmekte. ![]() ![]() ![]() En son chrono tarafından, 26 Oca 2013, 00:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Re: 1:18lWellyl1956lFord F100 Çekiciden Taşıyıcıya-25.01.13-Ellerine sağlık Güney harika olmuş model fakat dediğim gibi diğer yapacağını 4 gözle bekliyor olacağım.
![]() ![]() ![]() ![]() Modelcilik bir tutkudur...
Re: 1:18lWellyl1956lFord F100 Çekiciden Taşıyıcıya-25.01.13-Isiklandirmaya hayran kalmamak mumkun degil, muthis bir calisma
![]()
Re: 1:18lWellyl1956lFord F100 Çekiciden Taşıyıcıya-25.01.13-Valla Güney bu işe anca
![]() 10 numara bir işe çıkmış ortaya... Bu güzel tema ve modelini iyi günlerde keyif ile seyireylemen dileği ile... Tekrar emeklerine sağlık...
Re: 1:18lWellyl1956lFord F100 Çekiciden Taşıyıcıya-25.01.13-Işıklar vs. yakmış ortalığı Güney. Yaptığın işin orijinalliği, yag kutularının bulunduğu gözden ve onun açık kapağından içeri bakan insan figürlerinden belli kardeşim. Kurumsal ve fabrikasyon işlerin için çok tebrikler sana, bu arada Tolga abinin yazdığı gibi egsozları değiştirmek istersen elimde; önceki işler için alınmış farklı ölçekteki amerikan TIR'larının bu tip dikine egsozlarından mevcut! İstersen yollarım bir çift... Ellerine sağlık.
![]()
Re: 1:18lWellyl1956lFord F100 Çekiciden Taşıyıcıya-25.01.13-Güney çok çok ekstra bir işçilik ve yaratıcı düşünce ile resmen bir sanat eseri yapmışşın...
Re: 1:18lWellyl1956lFord F100 Çekiciden Taşıyıcıya-25.01.13-
Yorumunuzda haklısınız Tolga Bey fenomen olmayı başarmış taşıyıcılar hariç taşıyıcı taşıyıcıdır. ama bu tema biraz da benim fantastik dünyamın somut hali, mühendislik gözüyle bakarsak inanın eksiklerle dolu bir model bu ancak olayımız görsellk, keyiflenme değil midir? bu açıdan bakınca birde o iki parçayı hem birbirine benzer hem de el emeğiyle yapınca orada kalmaları daha çok hoşuma gidiyor. ![]() ![]()
teşekkürler Serdar, van da hazır aslında elektirk tesisatı vs. tamam ama daha modeli toplamadım...yorumun için teşekkürler.
teşekkür ederim, kafamdakini 3 boyuta dökebildiğimi görmek benim için de büyük keyif.
teşekkür ederim, Sizdeki cevheri de biliyorum sizden mustang temasına uygun birşeyler bekliyorum ![]()
öncelikle proje öncesi değerli fikirlerin için teşekkür ederim, egzos konusunda haklı olabilirsiniz -Tolga Beyle beraber- ancak benim böyle hoşuma gitti açıkcası 100% el emeğim olduğu içinde böyle düşünüyoe olabilirim. ne de olsa taharet musuluğundan egzos pek akla gelmez:)
teşekkür ederim parnelliyi de yaparım belki ilerde kim bilir.
Re: 1:18lWellyl1956lFord F100 Çekiciden Taşıyıcıya-25.01.13-Kenardaki kapak detayları çok iyi ve muhtemelen zahmetli..Yapımın tamamı için tebrik ediyorum.. Benim kamyonetle gelirim garajına :)
![]()
Re: 1:18lWellyl1956lFord F100 Çekiciden Taşıyıcıya-25.01.13-Güney usta bize bu eşsiz çalışmanın seyir zevkini hediye ettiğin için sana çok teşekkür ediyorum. Forum da gezerken son halinin resimlerini görmüştüm. Hazır olduğunu düşündüm. 1/24 Danbury olabilir dedim. Fakat yapım aşamasını görünce kesinlikle son zamanlarda gördüğüm en kusursuz ve özel çalışma olmuş. Her alkışımız
![]()
Re: 1:18lWellyl1956lFord F100 Çekiciden Taşıyıcıya-25.01.13-
teşekkürler Bülent Abi, baya zahmetli bir proje oldu neyse ki sonuca ulaştık.
usta sıfatı için teşekkür ederim ama o seviyede olduğumu düşünmüyorum.sadece kafama koyduğum şeyi uygun ekipman sayesinde gerçeğe dönüştürebildim.Emin olun sitede çok daha yetenekli arkadaşlar var. yola çıkış amacım parnelli renklerinde bir projeydi ama sonra proje ilerledikçe daha bana özgün bir proje olmasını istedim sonuçta buraya vardık. garajın son hali alttaki resimde.yorum için tekrar teşekkürler. ![]()
Re: 1:18lWellyl1956lFord F100 Çekiciden Taşıyıcıya-25.01.13-Tek kelimeyle muhteşem olmuş emeğine sağlık hayran kalmamak mümkün değil.
Re: 1:18lWellyl1956lFord F100 Çekiciden Taşıyıcıya-25.01.13-Vw'nin son halini görüp göremediğimi pek hatırlayamadım ama topluca çok güzel bir tema oldu doğrusu... Bence bu temayı genişletmelisin... Çok başarılı... Emeklerine sağlık... İyi günlerde keyif ile seyireylenmesi dileği ile...
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |