Adresi verdim ve bu vesile ile de 1 saat süren hoş bir sohbetimiz oldu kendisi ile.

Bugün ise, Emre' nin forumda açtığı konuyu görerek mutlu oldum.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kendisi, aynı gün/Emre' yi de arayarak benim adresimi istemiş ve bugün hoş bir sürpriz ile karşılaştım. =>
17:50' de şubeye gittim.
Kargonun dağıtımda olduğu bilgisini aldıktan sonra da aracın nerede olduğunu sordum.
10 dakika sonra Kırcami Shell' den mazot alacaklarını öğrendim... :))
Benzin istasyonuna ulaşmam ile birlikte, çalışanlar da bu model/kargo aşkına baya bir şaşırdı... :)
Gönderilişi ve alınışı ile anlamlı ve bir o kadar özel olan bu model için, Akın kardeşime teşekkürlerimi iletiyorum.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Milyarlara değişmeyeceğim bu anlamlı modeli, plakası ile ve hayatımın sonuna kadar saklayacağım...

Hayatımda ilk defa bir benzin istasyonundan kargo teslim aldım. :))
Hobimiz aracılığı ile kurduğumuz, bu arkadaşlıkların ve dostlukların devam etmesi dileklerimle...