|
||
diecastr.com
|
||
SİTEMİZ AÇILMIŞTIR...Yetkili: Emre E., G.HEPARSLAN, resatsirin
30 ileti
• 3 sayfadan 2. sayfa • 1, 2, 3
Re: SİTEMİZ AÇILMIŞTIR...Gökhan abı supersın ellerıne saglık tekrar hayırlı olsun yenı bır baslangıc.
![]()
Re: SİTEMİZ AÇILMIŞTIR...Sitemizin Tekrar açılmasına ve Gökhan Abimizin aramıza dönmesine çok sevindim. Herkezin Emeğine Sağlık..
![]()
Re: SİTEMİZ AÇILMIŞTIR...Bu guzel bir haber tesekkurler Gokhan abi. Ayrica Deniz abime de hayirli olsun...
![]()
Re: SİTEMİZ AÇILMIŞTIR...Sizi tekrar aramızda görmek keyif verici Gökhan Bey , hoşgeldiniz yuvanıza =)
Re: SİTEMİZ AÇILMIŞTIR...Valla ne yalan söyleyeyim bu üzücü gelişmelerden sonra ben de siteye girmez olmuştum,Gökhan bey çok isabetli bir karar vermişsiniz dönmekle teşekkür ederiz,bu arada Deniz abiyide tebrik ederim.
Re: SİTEMİZ AÇILMIŞTIR...Kısa ve net; sevgili kardeşim Gökhan'ın tekrar burada olması ve Deniz kardeşimin yeni görevinden son derece mutluluk duydum!
Re: SİTEMİZ AÇILMIŞTIR...
Korkut abi çok teşekkürler..Hiç bozmadan aynı şekilde devam edeceğimize emin olabilirsiniz..Saygılar..
Re: SİTEMİZ AÇILMIŞTIR...Uzaktan takip ettim olanları ama en başından beri aynı çizgisinde devam etmiş ve bugüne kadar gelmiş ve getirmiş olan Gökhan Bey'in tekrar gelmesi beni de çok sevindirdi yeniden hoş geldiniz çok isabetli olmuş:)
![]()
Re: SİTEMİZ AÇILMIŞTIR...Bir baba çocuğunu koklamadan durabilir mi hiç..
Her zamanki gibi yine yüksek bir çaba gösterdin Gökhan. Teşekkürler. ---- Deniz Abime görevinde başarılar dilerim, hayırlı olsun.. --- Emre Erbaşar
Re: SİTEMİZ AÇILMIŞTIR...Tekrardan hoşgeldin gökhan abi,her işte bir hayır vardır demişler :)
Deniz abi yeni görevinde başarılar dilerim. ![]()
Re: SİTEMİZ AÇILMIŞTIR...Gökhan, hoşgeldin.. Oh be sonunda
![]() ![]()
30 ileti
• 3 sayfadan 2. sayfa • 1, 2, 3
Duyurular & Forum Kuralları & Yardım Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |