İyi günlerde sergile. Harikalar...
|
||
diecastr.com
|
||
Renault 12'ler Sw ve sedan 1/43Yetkili: BuRaK-B, REVOLUTION, Musa Can ÇİL, Alper GÖÇENER
19 ileti
• 2 sayfadan 2. sayfa • 1, 2
Re: Renault 12'ler Sw ve sedan 1/43Eh valla abi hep senin konular
![]() İyi günlerde sergile. Harikalar...
Re: Renault 12'ler Sw ve sedan 1/43
He, he.. İnan aynen öyle oluyor Tunç. Yıllardır bayinin satış linkinde görüyorum bir modeli, ilgimi çekmiyor, ya da sonra alırım diyorum. Bir arkadaş burada alıp paylaştıktan sonra 'Güzelmiş yahu' diyorum.. ![]() ![]()
Re: Renault 12'ler Sw ve sedan 1/43harikalar.nereden bulabilirim.Ne zamandan beri aradığım modeller.Yanlış anlamayın;İzmir biraz bu konuda kısır kalıyor da.Aradığım modellerin hiçbirini bulamıyorum.
Aydın abi, inanın burası da aynı şekilde.. Ben bunları tesadüfen internet'ten bulmuştum.. Her ikisini de, Gitti Gidiyor'dan almıştım.. Oralara bazen, hatta sıklıkla düşüyor abi bu modeller.. Görürsem, hemen size linkini kopyalayıp gönderirim. Çok teşekkür ederim.. ![]()
Gerçekten de, inanın hala temizini gördüğümde durup inceliyorum.. Bir tanıdığım var, maddi durumu iyi sayılır.. En sevdiği araba R12.. Ve bir tane aldı sonunda.. ![]() ![]()
Alpaslan, hepimizin hayatında önemli bir yeri var gerçekten Reno'nun ![]() ![]()
19 ileti
• 2 sayfadan 2. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir |