|
||
diecastr.com
|
||
"Fotoğraflar Yarışıyor" Dereceye Giren FotoğraflarYetkili: G.HEPARSLAN
Re: "Fotoğraflar Yarışıyor" Dereceye Giren FotoğraflarDeğerli koleksiyonerler,
Böylece tüm oylamanın detaylı dökümünü sizlere sunmuş bulunuyoruz. Daha nice yarışmalarda keyif ve eğlenceli dakikalar ve oylamalar geçirmemiz dileğiyle. Saygılarımızla,
Re: "Fotoğraflar Yarışıyor" Dereceye Giren FotoğraflarPaylaşmanın ve yarışmanın en güzel örneklerinden birini daha gördük..Cem Koronel'e ve DEKALO ekibine çok teşekkürler..
![]() ![]() ![]()
Re: "Fotoğraflar Yarışıyor" Dereceye Giren FotoğraflarDereceye girme gibi bir beklentim yoktu zaten o kadar kaliteli fotoğraf içerisinde
![]() 1.olan fotoğrafa bende 6-7Puan verdim diye hatırlıyorum ![]() En çok hoşuma giden husus arkadaki 1/1 insanların modeli 1/1 gibi göstermiş olmasıydı ![]() Ne olursa olsun böyle bir yarışmada 380Puan alıp 12.olmak bile benim için onur verici Cem beye çok teşekkürler bu yarışma için ![]() ![]()
Re: "Fotoğraflar Yarışıyor" Dereceye Giren Fotoğraflartebrikler dereceye giren üyelere, tebrikler herkese, bende 74 puan almışım ayrıca puan veren vermeyenlerede teşekkürler
![]() ![]() ''Tutku tarif edilemez, sadece yaşanır''
Re: "Fotoğraflar Yarışıyor" Dereceye Giren FotoğraflarDereceye giren ve giremeyen tüm arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyor,
emeği geçen ve katkıda bulunan herkese teşekkürlerimi iletiyorum arkadaşlar. ![]() ![]() Keyifli forumlar dilerim. ![]()
Re: "Fotoğraflar Yarışıyor" Dereceye Giren Fotoğraflarçok keyifli ve heyecanlı bir süreç geçirdik. herkese katkılarından dolayı çok teşekkürler.
hacı murat'ımın derecesinden fazlasıyla memnunum ![]() yeni organizasyonlar bekliyoruz.
Re: "Fotoğraflar Yarışıyor" Dereceye Giren FotoğraflarDereceye girenleri tebrik ediyorum.
Ayrıca gözümden kaçmış olabilir ama benim 1 fotoğrafım sonuçlarda gözükmüyor? ![]()
Re: "Fotoğraflar Yarışıyor" Dereceye Giren FotoğraflarHerkesi kutluyorum... Benim için tüm fotoğraflar birinci....
Oylama bahane forumumuz şahane....
Re: "Fotoğraflar Yarışıyor" Dereceye Giren FotoğraflarListeyi forumda gösterebilmek için "printscreen" ile jpeg halinde parçalara ayrılmıştır; bu işlem sırasında bahsi geçen fotoğraf aralarda olduğundan atlanmış. En kısa sürede yerine yerleştirilecektir. Kusurumuza bakmayınız. Saygılarımla, Cem Koronel
Re: "Fotoğraflar Yarışıyor" Dereceye Giren FotoğraflarBu güzel yarışma için Dekalo'ya ve katılan tüm güzel kareler için forum üyelerine teşekkürler,daha nice güzel yarışmalara...
![]()
Re: "Fotoğraflar Yarışıyor" Dereceye Giren Fotoğraflartebrikler.. gayet güzel fotolar ..
Benimkisi Sadece Bir Tutku,Anlatılmaz Yaşanır !!!
%EDMURUEL***
Re: "Fotoğraflar Yarışıyor" Dereceye Giren FotoğraflarYarışmayı düzenleyen "Dekalo" ya teşekkürler elbette ki.
Kazananları da tebrik ediyorum,nice bol katılımlı ve kaliteli fotoğraf yarışmalarına diyorum. ![]() ![]()
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |