Uzun zamandır aradıgım bır modeldi, bulunması cok zor bır model, ozellıkle kırmızı rengıne denk gelmek zor, urunu ebayde ve mukemmel kondusyonda gorunce hemen aldım, işte resimler.
|
||
diecastr.com
|
||
UT Models Porsche 993 Turbo S - Guards RedYetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
10 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
UT Models Porsche 993 Turbo S - Guards RedUzun zamandır aradıgım bır modeldi, bulunması cok zor bır model, ozellıkle kırmızı rengıne denk gelmek zor, urunu ebayde ve mukemmel kondusyonda gorunce hemen aldım, işte resimler.
Re: UT Models Porsche 993 Turbo S - Guards RedBir bana nasip olmadı bu kasası Porsche' nin.
![]() ![]() ![]() Modelcilik bir tutkudur...
Re: UT Models Porsche 993 Turbo S - Guards RedHayırlı olsun modeliniz.
VW lovers Low&Slow Bug&T1
Facebook tan ulaşmak isteyenler için: http://www.facebook.com/umutcan.fidan.3 VW Cadyy 2012 1.6 TDİ
Re: UT Models Porsche 993 Turbo S - Guards RedHayırlı olsun Barış. İyi günlerde segile.
Porsche' nin en sevdiğim modellerinden biridir.
Re: UT Models Porsche 993 Turbo S - Guards RedCok tesekkurler arkadaslar, Serdar fiyat burdan soylemiyim ama bi saticiyla anlasma yaptm ve fiyati dusurdum. fiyat hakknda da sunu soyleyeblrim aa mclarendan biraz daha ucuz
Re: UT Models Porsche 993 Turbo S - Guards RedÇok şanslısın Barış, çoğu kişi siyahçıdır ama ben de bu 993 gövde Porsche'lerde kırmızıya (guards red) hayranım. Bulunca kaçırmamakla iyi etmişsin ve bu kadar temiz durumda olması da apayrı bir şans, kısmette varmış demek ki
![]() ![]()
Re: UT Models Porsche 993 Turbo S - Guards Redarkadaşlar çok tesekkurler, bır zamanlar almak ısteyıp son anda vazgectıgım bir kasadır 993 sımdı sacma sapan yukselen fıyatları dolayısıyla trde sahip olmak oldukca zorlastı
Re: UT Models Porsche 993 Turbo S - Guards RedPorsche nin en sevdiğim modeli belkide budur, genelde sarı ve metalik olurdu ama kırmızının da gideri çokmuş
![]() ![]() Hayırlı olsun, baka baka eskitin ![]() ![]()
10 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 19 misafir |