|
||
diecastr.com
|
||
Mazda Cosmo Sport MAT VehicleYetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
7 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Mazda Cosmo Sport MAT VehicleEvet arkadaşlar bazı modeller vardır tema için alınır,bazı modeller hoşumuza gittiği için alınır,bazı modeller ya ben de şu var bunu da alırsam yanında güzel durur diye alırız bu liste uzar gider,şimdi bu modeli niye aldığıma geleyim bazı modeller vardır size cuk diye oturur.Şimdi bana diyeceksiniz ki yahu sen Mercedes modelleri topluyordun bu Mazda da nereden çıktı?Bunun sırrı aracın dekallerinde ve benim soyadımda gizli
![]() ![]()
Re: Mazda Cosmo Sport MAT Vehicle
Buradaki MAT Monster Attack Team kelimelerinin ilk harfleri 1970'lerin başlarında Japonya'da televizyonda yayınlanan Ultraman isimli bir dizide dizinin baş kahramanı Hideki Go'nun kullandığı araç diyebilirim.
Re: Mazda Cosmo Sport MAT VehicleGüzel bir tesedaf olmuş Ali Abi
![]() ![]() Aracın uzerındekı anten degısıkmıs gercekten telsız antenı gıbı kocaman ![]() İyi günlerde sergileyin ![]() ![]()
Re: Mazda Cosmo Sport MAT VehicleHic gormedigim bir arac ve model, kesinlikle cok orjinal
![]() ![]()
Re: Mazda Cosmo Sport MAT Vehicle
Dediğin gibi güzel tesadüf oldu benim için,diğer modellerim arasında ayrı bir yeri var bunun.Anten telsiz anteni dediğin gibi,onu açıp resimleyecektim ama şimdi elimde kalır ne olur ne olmaz diye ellemedim açıkçası.
7 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir |