Alper KARA yazdı:Kenan abi, bu şaheserini facebookta da görüp çok beğenmiştim. Harikasın resmen hayran oldum Ayrıca Selçuk abiyi kıskandım :)) Eline sağlık abim.. :) Ayrıca bu dorseyi seri üretime geçirsen yok satar benden demesi.. :)
Teşekkürler Alper'cim, bitirebilmek kısmet oldu ve yolladık. Yapması, uğraşması keyifli de ayrıca... Ama yok satması hiç önemli değil, hatta ilgi görmesi, mutluluktan çok rahatsızlık verdi, çünkü abuk subuk insanlarla, ayaktakımıyla muhatap eder bir hal aldı. Ben çünkü bu işleri esnaf aklı ile değil, hobici zevkiyle yapıyorum, bunun dışındaki bir zihniyet yaklaşımıyla kontak kuran abuk subuk insanlar, ziyadesiyle sinirimi de gerdi. Ama güzel yanlarından bakmaya çalışıyorum,, teşekkürler kardeşim, yorumun için...
resatsirin yazdı:Kenan Abi sanatınıza hayranım gercekten
Ellerinize emeginize ve yüreğinize saglık

Sağolasın Reşat, onur verdin kardeşim...
sherpa yazdı:Çok guzel olmus elıne saglık Kenan.Dekaller beyaz kagıt sanırım uzerıne bu modelde bısey surdun mu?
Sağol Bilgi abi, yok beyaz kağıt değil, hep kullandıklarım... Üzerlerne birşey sürmedim çünkü, diğer modellerde de tecrübe ettiğim üzere çok sağlamlar; hem baskı hem de zarın kendisi çok sağlam. Ama mat vernik püskürtülerek garantiye de alınabilir...
Hüseyin Avcular yazdı:Süper olmuş Kenan abi ellerine sağlık.Selçuk abime hayırlı olsun, bakalım kırmızı kafalı çekici ile nasıl duracak...

Sağol Hüseyin, vallahi hayal meyal kafada kurunca bu krem renk güzel duracak gibi geliyor ama görmeden anlayamayacağız; görmek başka gerçekten... Heyecanla anlata anlata bitiremedi, bugün yarın paylaşacak, sabırsızlıkla bekliyorum ben de...
tuningbg yazdı:Emeğine sağlık Kenan abi..çok şık bir dorse olmuş..yeni sahibine hayırlı olsun

Sağol Burak, iyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederiz kardeşim...
Virtue yazdı:Kenan, bu bir sanatsa sen de bu sanattaki en yetenekli kisilerden birisisin, izlemeye doyamadim resimleri. Sadece dorse stop lamba grubu bile keyif veriyor insana; tebrik etmekten baska bir sey gelmiyor elimden
Bu arada rutben degismis sanirim (ya da ben gecenin bu saatinde karistiriyorum

) ama VIP rutbesine yukseldiysen ayrica tebrik ederim

Çok teşekkürler Erdem abi, minyatür modelcilik büyük keyif veren bir iş ve zamanla insanın kafasında bazı taşlar yerli yerine oturunca, bazı şeyleri yapabilecek cesareti kendinizde bulabiliyorsunuz. Bu yetiyi edinmek için gerekli olan, sadece saf minyatür model sevgisi bence. Rütbe konusunda ise; evet daha önce siyah renkli "forum üyesi" kademesiydi, şimdi kırmızı rekli oldu, değer gördüğü için sevgili Gökhan abime tekrar teşekkür ediyorum.
Ancak şunu da ekleyeyim; hiç hoşlanmadığım ve hatta tiksindiğim, acımasız hayat kanunları dahilinde, insaların kendi aralarında yarattıkları gerçek kademelerden (işte, okulda, hayatın her anında) bile ben nefret ederken ve değersiz bulurken, bizim modelci ortamımızdaki sembolik ve onore edici kademelendirmeleri, hayat meselesiymiş gibi "bende neden yok" ya da "aha bak VT'den çıktı VIP oldu" veyahut, "kenan yüzünden bissürü kişi çıktı/atıldı burdan" gibi zevzekçe luzumsuz şekilde kendini üzmenin, ortama küsmenin (tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış) ya da araya mesafe koymanın beyhudeliğini farkedemeyenler olduğu sürece, buradaki kullanıcı adlarının rengi, ha yeşil, ha kırmızı ha pembe olmuş hiç önemi kalmıyor ve değerini yitiriyor; hatta rahatsızlık bile veriyor.
Biz burda, gerçek hayatın mide bulandırıcı, vahşi, kaba-saba kanunlarını bir kenara bırakıp, olgun yaşımızla paralel uzanan çocukluğumuzu, çocuk ruhumuzu tatmin ediyoruz. Hiç kimse "bende o ruh yok" demesin, çünkü minyatür model; ama yakın, ama uzak geçmişte, bizlerin ruhunda derin izler bırakan ve günümüze uzanan, hayata bağlayıcı bir terbiye edicidir... İnsanı sakin, pozitif düşünen, yapıcı, şuurlu olmak suretiyle, makbul bir insan yapar ve küçük şeylerin değerini bilmesini öğretir, hayatı sevdirir... Yukarıda bahsettiğim hırlaşmalar, harislikler, bolca arkadan konuşmalar, bu ruha aykırı olduğu için sinirimi kabartıyor. Lütfen, gerçek hayattaki robotik argümanları, hırsları, makam isteklerini, ya da başkalarının ne renk olduğunun dedikodusunu buralara taşımayalım ve
keyfimize bakalım...
Kıymetli ve içten yorumun için de sana çok çok tşekkürler ederim Erdem abicim, nice paylaşımlara inşallah...