|
||
diecastr.com
|
||
CADILLAC SERIES-62 CONVERTIBLE 1959 vs CADILLAC FLEETWOODYetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
18 ileti
• 2 sayfadan 2. sayfa • 1, 2
Re: CADILLAC SERIES-62 CONVERTIBLE 1959 vs CADILLAC FLEETWOOİki modelde harika doğrusu...
![]() ![]() ![]() ![]()
Ne kadar doğru bir tespit yapmışsın Ali abi! O modeli ben de inceledim ve fiyat/performans oranıyla ciddi anlamda başarılı bir model.. Hele hele bahsettiğin güneşlik detayları olsun, sonra silecek detayları ve iç mekandaki krom işçiliklerle dış aksamdaki bazı parçalar olsun çok sevdiğim bir model oldu. Neyse konuyu dağıtmayayım abi; hayırlı olsun tekrardan. ![]() ![]()
Re: CADILLAC SERIES-62 CONVERTIBLE 1959 vs CADILLAC FLEETWOOAli Abi çok heybetli çok yakışıklı modeller gerçekten iyi günlerde keyifle sergile Abi..:)
......................................ÇİRKİN.......................................
![]()
Re: CADILLAC SERIES-62 CONVERTIBLE 1959 vs CADILLAC FLEETWOOBen bu aracın bakış ifadesindeki karizmaya inanamıyorum! Mükemmel bir araç; ama Ali abi, silik detaylar konusunu ben tahmin ediyordum zaten açıkcası; yani şaşırmadım. Ama en azından dediğiniz gibi; bu kadar iyi kormajlara, farlara, jantlara ve kalıplamaya sahip bir '59 Series 62 olmadığı kesin. Yani Standart Aa. seviyesinde ama Signature olarak yer alıyor; varsın olsun bence, değer diye düşünüyorum. Ancak insan o motor elemanlarını, bloğu vs biraz daha doyurucu görmek istiyor! Madem bunlar yok Ali aib bence de dediğiniz gibi fiyat konusunda biraz daha mantıklı olsaydı iyi olacakmış. Ama iyi ki de edinmişsiniz, tebrikler bu seçim için ve paylaşım için teşekkürler...
![]()
Re: CADILLAC SERIES-62 CONVERTIBLE 1959 vs CADILLAC FLEETWOOÖn farlar ve arka orta tampon hariç çok güzel ve gerçekçi yapmışlar bence Ali Hocam, iyiki edinmişsiniz. Autoart eğerki farklı renklerde üretim yaparsa ve şayet ülkemize zamanıda(!) gelirse ben de edinmek isterim. Keyifle seyredin. Paylaşım için teşekkürler, karşılaştırma çok yerinde olmuş.
![]()
18 ileti
• 2 sayfadan 2. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 12 misafir |