|
||
diecastr.com
|
||
1984 Mercedes-Benz W123 230E - [1:18 Revell]Yetkili: BuRaK-B, G.HEPARSLAN
31 ileti
• 3 sayfadan 2. sayfa • 1, 2, 3
Re: 1984 Mercedes-Benz W123 230E - [1:18 Revell]Yeni modelin hayırlı olsun , fon farklı bir renk olsaydı daha da hoş dururdu
![]()
Re: 1984 Mercedes-Benz W123 230E - [1:18 Revell]Ellerine sağlık ne kadar aceleye gelse de resimler harika.
![]() IMPOSSIBLE IS NOTHING...
![]()
Re: 1984 Mercedes-Benz W123 230E - [1:18 Revell]senin studyo çekimlerin zaten festival gibi Burak..
paylaşım çekimler gene şahane eline sağlık
Re: 1984 Mercedes-Benz W123 230E - [1:18 Revell]Burak abi hayırlı olsun.Rengi çok hoş.İyi günlerde sergile.
![]() ![]() ![]()
Re: 1984 Mercedes-Benz W123 230E - [1:18 Revell]Burak yeni modelin hayırlı olsun,modelin detaylarını resimlerin ile çok güzel yansıtmışsın eline sağlık,Revell w 116 dan sonra bu modele niye gereken özeni göstermemiş anlamak mümkün değil ama olsun neticede başka bir üretici tarafından üretilmediğinden şu an rakipsiz zaten,benimde aklımdan geçmiyor değil açıkçası...
Re: 1984 Mercedes-Benz W123 230E - [1:18 Revell]Hayırlı olsun Burak Hocam.
![]() ![]() ![]() ![]()
Re: 1984 Mercedes-Benz W123 230E - [1:18 Revell]Biliyorsun ki bende de gri/siyah kombinasyonu var. Fakat bu modelde dış renginden çok iç mekan çok hoşuma gitti. Fotoğraflar da enfes doğrusu. Bir fotoğraflara bakıyorum, birde kendi modelime. Fotoğraflar da daha da güzel çıkmış.
![]() Bu modeli koleksiyonuna eklemene sevindim doğrusu. İyi günlerde sergile... ![]() ![]() ![]()
Re: 1984 Mercedes-Benz W123 230E - [1:18 Revell]Herkese iyi dilekleri için teşekkürler. Fotoğraflar gerçekten aceleye geldi, gündüz çekimlerim için zaman bulamadığımdan dolayı akşam lamba altında çekim yapabildim ancak. Bu modelin Autoart tarafından üretilmesini bende çok istiyorum, umarım bu dileğimiz gerçekleşir..
![]() @REVOLUTION Devrim Abi 450SEL modelinde açılıyor arka kapılar ve bagaj kapağı. Bir de içi flok kaplı tabi, ama bu kasaya o denli özenmemişler maalesef... ![]() @ozgurs82 Aracın rengine yakın tonlarda fon kullanmayı sevdiğim için çekimleri bu şekilde gerçekleştirdim Özgür. Dİğer paylaşımlarımdan hatırlarsan genelde açık mavi ve gri fon kartonları kullanıyorum zaten. Ama önerin varsa değerlendirebilirim.. ![]()
Re: 1984 Mercedes-Benz W123 230E - [1:18 Revell]Cok cok guzel bir model, hem kasa olarak hem renk olarak super bir secim olmus:)
Re: 1984 Mercedes-Benz W123 230E - [1:18 Revell]O kalabalikta modeli direk kapip cikmistin Abi disariya en iyisini yaptin inceleyerek aldin :)
Fotograflar GUZEL olsaymis ![]() Ellerine,emegine saglik Abi'm :) ![]()
Re: 1984 Mercedes-Benz W123 230E - [1:18 Revell]Burak özellikle renginden dolayı -ki yakın geçmiş Mercedes-Benz'lerde model olarak en çok görmek istediğim renklerden biri- ve araçtan dolayı bu senin konun ilgimi çekse de; fotoğraflarının müthişliği daha konuyu açmadan aklıma geldiği için, bir hışımla açtım konuyu bir an evvel... Ve yine bir Burak klasiği ile karşılaştım. Daha öönce de benzer cümlelerim olmuştu sanırım ama, bu işi insan hücrelerinde hissederek yapınca ve yetenekli olunca, fotoğraflar o dönemin Almanya baskılı broşürleri gibi oluyor. Bu, diğer tüm çekimlerin için de geçerli ve senin paylaşımlara; içeriği ne olursa olsun, fotolardan dolayı doyum olmuyor. Ellerine sağlık çok yetenekli dostum...
![]()
Re: 1984 Mercedes-Benz W123 230E - [1:18 Revell]Burak abi hayırlı olsun rengi çok hoş.
![]()
Re: 1984 Mercedes-Benz W123 230E - [1:18 Revell]Hayırlı olsun,keyifli seyirler dilerim Burak.
Rengi çok güzel, model de çok gerçekç görünüyor. ![]()
31 ileti
• 3 sayfadan 2. sayfa • 1, 2, 3
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |