|
||
diecastr.com
|
||
1/18 OTTO RENAULT 25 V6 TURBO BACCARAYetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
27 ileti
• 3 sayfadan 2. sayfa • 1, 2, 3
Re: 1/18 OTTO RENAULT 25 V6 TURBO BACCARAHayırlı olsun Modelin muhteşem rengi ile herşeyi ile iyi günlerde sergile.
![]() ![]() Modelcilik bir tutkudur...
Re: 1/18 OTTO RENAULT 25 V6 TURBO BACCARA![]()
Re: 1/18 OTTO RENAULT 25 V6 TURBO BACCARAResin modellere bir türlü alışamadım. Birçok modeli yakından incelesemde. Hayırlı olsun iyi günlerde sergileyin.
![]()
Re: 1/18 OTTO RENAULT 25 V6 TURBO BACCARAÇok güzel bir model yanlış hatırlamıyorsam resin model buda ama olsun çok güzel bi seçim....
![]() ![]() ![]()
Re: 1/18 OTTO RENAULT 25 V6 TURBO BACCARATeşekkur ederim kardeşim sana yetısebılecekmıyım bılmıyorum ama gerıden gelıyorum ![]() ![]() ![]()
Re: 1/18 OTTO RENAULT 25 V6 TURBO BACCARA
teşekkur ederim resin modeller kafa karısıtıyor fakat ele alıp ıncelendıgınde ınsanı aşık ediyor tavsıye ederim bende ılk zamanlar almam dıyordum ama ınceleyıp begendım ![]()
Re: 1/18 OTTO RENAULT 25 V6 TURBO BACCARAHayırlı olsun Reşat
![]() OTTO zaten güzel kalıplı arabalar yapıyor ama bu modelde boya kaliteside çok iyi olmuş ve güzel gözüküyor. Paylaşım için teşekkürler ve iyi sergilemeler dilerim. ![]()
evet abi ottolar herzaman farklı ve özeller tesekkur ederım yorumun ıcın ![]() ![]()
Re: 1/18 OTTO RENAULT 25 V6 TURBO BACCARANiyeyse yıllardır bu Otto ya bir alışamadım şu açık detay olayına niye girmiyor bir türlü anlayamıyorum. Kalıplar harika ama beni sotuyor. Modelin hayırlı olsun Arda kardeşim güle güle izlee
Re: 1/18 OTTO RENAULT 25 V6 TURBO BACCARARengi ve detaylari cok guzel modelin, keyifli seyirler:)
Teşekkür ederim kardeşim ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür ederim ![]() ![]()
Re: 1/18 OTTO RENAULT 25 V6 TURBO BACCARABir dönemin makam arabası ve o döneme damga vurmuş bir reno modeli...
![]() ![]() ![]()
27 ileti
• 3 sayfadan 2. sayfa • 1, 2, 3
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |