ŞEHİR DISINDA İKEN ALDIĞIM 4 MODELİ HERGUN SIZLERLE PAYLASACAGIM

İŞTE 4 ALDIGIM MODELDEN İLKİ: RENAULT 25 TURBO BACCARA

MODEL OTTO ÜRETİMİ OLMASI NEDENIYLE KAPI VE BACASI ACILMIYOR MAALESEF

|
||
diecastr.com
|
||
1/18 OTTO RENAULT 25 V6 TURBO BACCARAYetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
27 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
1/18 OTTO RENAULT 25 V6 TURBO BACCARAABİLERİM KARDEŞLERİM
![]() ![]() ![]() ![]() ŞEHİR DISINDA İKEN ALDIĞIM 4 MODELİ HERGUN SIZLERLE PAYLASACAGIM ![]() ![]() İŞTE 4 ALDIGIM MODELDEN İLKİ: RENAULT 25 TURBO BACCARA ![]() MODEL OTTO ÜRETİMİ OLMASI NEDENIYLE KAPI VE BACASI ACILMIYOR MAALESEF ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: 1/18 OTTO RENAULT 25 V6 TURBO BACCARAher gün Renoyla gezsem de pek Reno sevmiyorum açıkcası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: 1/18 OTTO RENAULT 25 V6 TURBO BACCARA
TEŞEKKÜR EDERİM JANTLAR GERCEKTEN ÇOK GUZEL ÜRETİLMİŞ DEDİĞİNİZ GİBİ ![]() ![]()
Re: 1/18 OTTO RENAULT 25 V6 TURBO BACCARAReşat modeli birebir gören birisi olarak hayran kaldım diyebilirim. Boya kalitesi kalıp ve işçilik çok üst düzeyde. Senin gibi Renault hayranı bir koleksiyoncu için çok özel bir model. Keyifle seyret...
![]() ![]()
Re: 1/18 OTTO RENAULT 25 V6 TURBO BACCARABende yakından gören birisi olarak çok beğendiğim bir modeldir kendisi,iyi seyirler kardeşim.
![]() ![]() ![]()
Teşekkür ederim Burak abi gercekten bızım ıcın özel bır model gercekten ayrıntılar muhtesem ![]() ![]()
Teşekkurler Deniz abi ![]()
Re: 1/18 OTTO RENAULT 25 V6 TURBO BACCARAReşat tekrar hoşgeldin... Yokluğun çok belli oldu... Modele gelince söze ne hacet.... İyi günlerde sergile.
Hoşbulduk Erman abi yokluğumda model alma calısmalarına devam ettim hiç kaçırmadım eksıklerımı ![]() ![]() ![]()
Re: 1/18 OTTO RENAULT 25 V6 TURBO BACCARAHayırlı olsun.Renault toplamamama rağmen modeli gördüğümde benim bile alsam mı diye aklıma giren bir modeldir.
![]()
teşekkur ederim limitli modelleri edınmek lazım ![]()
Re: 1/18 OTTO RENAULT 25 V6 TURBO BACCARAHani derler ya baba bir model
![]() ![]() ![]() ![]()
evet aynen hatcback göruntusu daha ayrı bır hava katıyor on taraftan sedan gıbı gorunuyor ama sasırtıyor tesekkurler yorumunuz ıcın ![]()
27 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |