Gelelim modelin genel görünümüne ve detaylarına.Modelin görüntüsü çok güzel (Belkide bayaz olmasından kaynaklanıyodur

Sunrooftan bir kare...
|
||
diecastr.com
|
||
1:18 SKODA FABİA (PAUDİ)Yetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
20 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
1:18 SKODA FABİA (PAUDİ)Merhabalar abilerim ve dostlarım.Bu paylaşımımda temamın 5. üyesi olan skoda fabia'yı sizlere sunuyorum.Modelin üreticisi paudi olunca illaki aynaları veya alışık olmadık bir yerlerinin açılıp kapanması gelir insanın aklına.Bu modelde olan paudi'ye özgü detayları şöyle sıralayabiliriz:
![]() ![]() ![]() Gelelim modelin genel görünümüne ve detaylarına.Modelin görüntüsü çok güzel (Belkide bayaz olmasından kaynaklanıyodur ![]() ![]() ![]() ![]() Sunrooftan bir kare... ![]()
Re: 1:18 SKODA FABİA (PAUDİ)Hayırlı olsun Barış
![]() ![]() 15.05.2011 tarihinde ki ANK buluşmasında Arda abime ait olanı incelemiştim ve çok hoşuma gitmişti ![]() İyi günlerde keyifle sergile Barış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: 1:18 SKODA FABİA (PAUDİ)
Teşekkürler Sercan. Dediğinm gibi mükemmel bi renk uyumu var modelde.Evet arda abide de vardı heralde yanlış hatırlaıyosam aynı renkti.Yarın paylaşacağım model bilinen bi model ve ufak bi tüyo daha modelin üreticisi WELLY ![]() ![]() En son Barış tarafından, 15 Ağu 2011, 18:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
![]()
Aynen Hakan abi adamlar yapmış.Yorumun için de teşekkürler Hakan abi. ![]() ![]()
Re: 1:18 SKODA FABİA (PAUDİ)Barış hayırlı olsun. Güzel model.
![]()
Re: 1:18 SKODA FABİA (PAUDİ)paudi dah kapsamlı olsa inanın bir numara olur piyasada.... çok beğendim modeli iyi sergilemeler
Re: 1:18 SKODA FABİA (PAUDİ)kardeşim paudi çok çok iyi bir üretici güle güle izle hayırlı olsun
....Alman - Japon - Fransız - İtalyan....
Teşekkürler Eray abi. ![]() ![]()
Gerçekten Paudi detaylı ve kaliteli modeller üretiyor.Teşekkürler Özgür abi ![]()
20 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir |