|
||
diecastr.com
|
||
BMW M3 EVOLUTION CECETTO EDITION 1989 1:18(AUTOART)Yetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
20 ileti
• 2 sayfadan 2. sayfa • 1, 2
Re: BMW M3 EVOLUTION CECETTO EDITION 1989 1:18(AUTOART)abi hayırlı olsun iyi günlerde sergile iyi seyirler
Re: BMW M3 EVOLUTION CECETTO EDITION 1989 1:18(AUTOART)Hayırlı olsun Ali abi. Bmw E30 M3 bambaşkadır çok farklı bir çekiciliği vardır. Bol bol iyi seyirler abi.
![]() ![]() ![]()
Re: BMW M3 EVOLUTION CECETTO EDITION 1989 1:18(AUTOART)Ali hocam fotoğraflar harika, modeli çok iyi tanıtmışsınız. Keyifle sergileyin
![]()
Re: BMW M3 EVOLUTION CECETTO EDITION 1989 1:18(AUTOART)Hayırlı olsun Ali abi.Güzel bir model.Öyle ki tema-marka-renk falan dinlemeden herkesin istediği bir model.:)Kısmetse ben de siyahını alma peşindeyim..
![]()
Re: BMW M3 EVOLUTION CECETTO EDITION 1989 1:18(AUTOART)
Serhat çok doğru söylüyorsun çok güzel bir model.Autoart'ın bu modeli tekrar üreteceğini öğrendiğimden beri bekliyordum ve açıkçası gördüğüm kadarı ile benim gibi bekleyen bayağı bir kişi varmış sana da önerim alacaksan elini çabuk tut derim.
Re: BMW M3 EVOLUTION CECETTO EDITION 1989 1:18(AUTOART)Söz konusu BMW ise gerisi önemli değil diyorum.Çok güzel bir model Ali abi'ciğim hayırlı olsun.
![]() ![]()
20 ileti
• 2 sayfadan 2. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 22 misafir |