Yoğun ilgi nedeniyle 2. video hazır. İyi seyirler...
http://www.izlesene.com/video/diecastr- ... -2/3550425
|
||
diecastr.com
|
||
Diecastr Tanıtım Videosu - Dış Mekan Çekimleri 2
17 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Diecastr Tanıtım Videosu - Dış Mekan Çekimleri 2Yoğun ilgi nedeniyle 2. video hazır. İyi seyirler...
http://www.izlesene.com/video/diecastr- ... -2/3550425 ![]()
Re: Diecastr Tanıtım Videosu - Dış Mekan Çekimleri 2Bizleride düşündüğün için teşekkür ederim Eray Abi. Açıkçası ben başka resimler bekliyodum. Ellerine emeğine sağlık harika olmuş
Jeep Grand Cherokee WJ
Re: Diecastr Tanıtım Videosu - Dış Mekan Çekimleri 2Ellerine ve emeklerine sağlık kardeşim.
![]() Yakın bir zamanda portalımıza hazırlayacağımız 3. çalışmanı heyecanla beklemekteyim ve bu çalışma için diyalog içerisinde olalım... ![]()
Re: Diecastr Tanıtım Videosu - Dış Mekan Çekimleri 2
Ben teşekkür ederim Altuğ kardeşim. ![]()
Gökhan abi her zaman görüşmeye hazırım. Portal içinde daha güzel bir çalışmaya hazırım. Özel Mesaja cevap verdim. ![]()
Teşekkür ederim Umut. ![]()
Ben teşekkür ederim Ali abi. ![]()
Re: Diecastr Tanıtım Videosu - Dış Mekan Çekimleri 2Her ne hikmetse 1. video paylaşımındaki linklere ne kadar uğraştıysamda giremedim, hep hata verip durdu. Şansımı bunda deneyeyim dedim ve açıldı bu sefer. gerçekten güzel bir çalışma olmuş. Ellerine sağlık Eray Kardeşim.
![]() ![]()
Abi ilk videoyuda ordan izleyebilirsin. AYrıca yorumun için teşekkürler. ![]()
Re: Diecastr Tanıtım Videosu - Dış Mekan Çekimleri 2Eray ellerine sağlık kardeşim. Yine güzel bir çalışma ve yine güzel bir slayt gösterisi. Emeğine sağlık kardeşim. Bu videoda bana ve RCZ mede yer verdiğin için teşekkürler kardeşim. Bir sonraki çalışma ne zaman söylede ona göre hazırlık yapalım.
![]() Paylaşım için teşekkürler. ![]() ![]()
Gökhan abi ile konuşucaz ne zaman olur tam bilmiyorum ama siz hazırlıklara başlayın. ![]() ![]()
Re: Diecastr Tanıtım Videosu - Dış Mekan Çekimleri 2Eline sağlık Eray. Benim modellerede yer verdğin için teşekkür ederim :)
![]()
17 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |