Ben açıkçası Autoart'tan bekliyodum. CM Models prototipini Shangai oyuncak fuarında görüceye çıkarmış. Bakalım Türkiye'ye ne zaman gelicek.
|
||
diecastr.com
|
||
1:18 Mitshubishi Evo X l CM Models
21 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
1:18 Mitshubishi Evo X l CM ModelsBen açıkçası Autoart'tan bekliyodum. CM Models prototipini Shangai oyuncak fuarında görüceye çıkarmış. Bakalım Türkiye'ye ne zaman gelicek.
![]()
Re: 1:18 Mitshubishi Evo X l CM ModelsBence gayet başarılı olmuş. Beyazını merakla bekliyorum. Aa yapsaydı daha iyi olurdu ama olsun CM de alanında başarılı üreticilerden.
Paylaşım için teşekkürler. ![]()
Re: 1:18 Mitshubishi Evo X l CM Modelspaylaşım için teşekkürler
çok hoş olmuş EvoX ![]()
Re: 1:18 Mitshubishi Evo X l CM ModelsBunun beyazına yarış dekali süper olur
Re: 1:18 Mitshubishi Evo X l CM ModelsEray aylar önce görmeme rağmen hala satış sitelerinde göremediğim bir model ..
Jantlar klasik paudi sıkıntısıyla karşı karşıya .. Parçalar arası aralık maalesef ki gereğinden fazla .. Umarım AA üretir, hatta beyazını üretir de IX ve X alıp seriyi kapatırım .. VI - VII - VIII var IX'u arıyorum bu aralar .. Umarım bulurum .. Eline sağlık, bilmeyenler için güzel bi paylaşım olmuş .. ![]()
Re: 1:18 Mitshubishi Evo X l CM Modelsharika model iyi seyirler.
Re: 1:18 Mitshubishi Evo X l CM ModelsTeşekkürler
![]()
Re: 1:18 Mitshubishi Evo X l CM ModelsYorum yapan herkese teşekkürler
Abi bende bunu göreli baya oldu ama hala bir hareketlilik yok. İnşallah AA üretir dediğin gibi ![]()
Re: 1:18 Mitshubishi Evo X l CM ModelsValla beyaz alınır... Cm nin arka aks mesafesini tutturduğu ender modellerden...
![]() ![]()
Re: 1:18 Mitshubishi Evo X l CM ModelsEray paylaşımın için teşekkürler
![]() CM models çok güzel yapmış; dıştanda içtende harika gözüküyor bu modeli AA yapmış diye yazsaydın inanırdım. Japoncular yaşadı diyebilirim. ![]()
Re: 1:18 Mitshubishi Evo X l CM Modelsİlk görüşte aşk diye ben buna derim !
Gerçekten çok güzel olmuş,ben hata göremedim ve geldiğinde alacağım nasipse .. Paylaşım için teşekkürler ![]() ![]()
Re: 1:18 Mitshubishi Evo X l CM Models
Yorumlar için teşekkürler. ![]()
21 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir |