Mavinin jantlarını griye oranla daha iyi buldum.Siyah jantta jantın modeli çok belli olmadığı için oldum olası siyah jantı sevmem

|
||
diecastr.com
|
||
MAISTO: VW Beetle Cabriolet 1951 (mavi)Yetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
10 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
MAISTO: VW Beetle Cabriolet 1951 (mavi)Gri renkten sonra mavisini paylaşmamak olmaz,bunu da aradan çıkaralım.Toplu fotoğraflar da çok yakında yine bu ekranlarda
![]() ![]() Mavinin jantlarını griye oranla daha iyi buldum.Siyah jantta jantın modeli çok belli olmadığı için oldum olası siyah jantı sevmem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: MAISTO: VW Beetle Cabriolet 1951 (mavi)Malik, daha öncede bahsettiğim gibi, Vosvos'a herşey yakışıyor. Hayırlı olsun.
Modelleri toplu olarak görme zamanı gelmiş olabilir mi... ![]() ![]() --- Emre Erbaşar
Re: MAISTO: VW Beetle Cabriolet 1951 (mavi)Seçimin güzel Malik. Maisto'nun bu üretimiyle çok güzel bir seri yapılır...
![]()
Re: MAISTO: VW Beetle Cabriolet 1951 (mavi)Malik hayırlı uğurlu olsun çok şirin bir vosvos, Üzerindeki modifiyeler ne kadar güzel göstermiş.
Re: MAISTO: VW Beetle Cabriolet 1951 (mavi)Güzel model yakışmış ama ben sadesinden yanayım
![]() Hayırlı olsun ![]() Güzel günlerde güle güle sergile... Paylaşımın için teşekkürler. ![]()
Re: MAISTO: VW Beetle Cabriolet 1951 (mavi)Hayırlı olsun.hem vos hem de mavi...Süper bence...Keyifli seyirler...
![]()
Re: MAISTO: VW Beetle Cabriolet 1951 (mavi)Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.Dürüst olmak gerekirse benim de gönlüm maviden yana..hatta daha paylaşmadığım pembe de var.Güzelleri sona sakladım :)
![]()
Re: MAISTO: VW Beetle Cabriolet 1951 (mavi)Aman Tanrrıııııııım.
![]() Nasıl olurda bu paylaşımı kaçırırım. Çok güzel bir model Malik. Özellikle rengine ve jantlarına hayran kaldım. Gri olan biraz vasat duruyordu ama bu muhteşem. Şu modellerle güzel bir dış mekan çekimi yapta, bizde arşivlerimize ekleyelim. ![]() ![]() ![]()
Re: MAISTO: VW Beetle Cabriolet 1951 (mavi)Açıkçası diğerlerinin yanında gri ve yeşil olan sönük duruyor :)
![]()
Re: MAISTO: VW Beetle Cabriolet 1951 (mavi)Hayırlı olsun, iyi günlerde sergile Malik.
![]()
10 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 17 misafir |