|
||
diecastr.com
|
||
PHOTOBUCKET HAKKINDA BİLGİLENDİRMEYetkili: Emre E., G.HEPARSLAN, resatsirin
18 ileti
• 2 sayfadan 2. sayfa • 1, 2
Re: PHOTOBUCKET HAKKINDA BİLGİLENDİRMEBenim hiç bir konumda fotoğraf mevcut değil. Cok uzgunum. Belki zaman icerisinde yeni linklerle fotograflari tekrardan yukleyebilirim fakat bu inanilmaz zamanimi alacaktir. Ne yapacagim bende bilmiyorum.
Re: PHOTOBUCKET HAKKINDA BİLGİLENDİRMEGayet güzel birhaber vermişsin Gökhan Abi, ben artık photobucket ile resim yükleme yapmıyorum ama eski konulardaki resimlerin gelmesi çok güzel tabii ki
![]()
Re: PHOTOBUCKET HAKKINDA BİLGİLENDİRME
"Photobucket" ile yüklenen fotoğraflar konu içinde yer alıyor Berent. Mesajın üzerine şaşırdım ve model veri tabanında yer alan tesadüf seçtiğim 5 konunu incelediğimde; "postimage.org" adresinden eklediğini gördüm. Elbette üzücü bir durum olmuş. =>> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine tesadüfen seçtiğim ve Photobucket ile geri gelen benim açtığım konu.. =>> ![]() Durum bu..
Re: PHOTOBUCKET HAKKINDA BİLGİLENDİRMEDoğru Gökhan abi ben hep postimage den yükledim. Sonuç hüsran.. Dediğim gibi eğer uğraşabilirsem linkleri başka bir adresten tekrar yükleyebilirim. Sizin açınızdan durumun düzelmesine sevindim.
Re: PHOTOBUCKET HAKKINDA BİLGİLENDİRMEBu hatadan dönmeleri çok güzel oldu. Forum içinde artık sorun kalmadı diyelim.. Ben çok sevindim herkes adına..
![]()
18 ileti
• 2 sayfadan 2. sayfa • 1, 2
Duyurular & Forum Kuralları & Yardım Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir |