Ahmet yazdı:Devrim abicim tek kelime ile enfesler bu güzel paylaşım için tteşekkür ederim +REP![]()
Teşekkür ederim Ahmet'ciğim; sevgili haber kaynağımızın beğenmesi beni mutlu etti. Ayrıca rep içinde teşekkürler!
|
||
diecastr.com
|
||
ART CAR TOPLU ÇEKİM!
32 ileti
• 3 sayfadan 2. sayfa • 1, 2, 3
Re: ART CAR TOPLU ÇEKİM!
Teşekkür ederim Ahmet'ciğim; sevgili haber kaynağımızın beğenmesi beni mutlu etti. Ayrıca rep içinde teşekkürler! ![]()
Teşekkürler Onur; Sadece ferah değil Case'leri sayesinde steril bir ortamda yaşıyorlar ![]() ![]()
Evet Serhat sorunum hala devam ediyor fikirlere açığım! Beğendiğine sevindim; ayrıca temeni ve rep için teşekkür ederim. ![]()
Teşekkürler Bilal; yakında sende de bu güzellikleri görmek isterim ve emin ol her bir art car eline geçtikten sonra haz daha da fazla oluyor ![]() Rep için ayrıca teşekkür ederim. ![]()
Teşekkürler Ozan; beğendiğine sevindim. Gerçekten Case'leri inanılmaz derece güzel ve kaliteliler. Bu tür bir case'i satıldığını görmedim. Dikkat et bu Art Car bulaşıcıdır o düşündüğün E30'u alırsan gerisi gelir ![]() Arkada gözüken vitrin filan yok nerden çıkarıyorsun şıııttt ![]() ![]()
Güzel yorumların için teşekkürler Kenan'cığım; senden beğeni almak mutlu ediyor. Umarım şuanki tek eksiğim olan M1 kavuşurum dualarınızı eksik etmeyin! Temenni ve rep için ayrıca teşekkürler! ![]()
Emre güzel yorumların beni sevindirdi. Özellikle hazırlayıp, koyduğum yer hakkında beğenmen; beni mutlu etti. Sizlerin gözünden aldığım eleştirilerin önemi benim için büyük ![]() ![]()
Teşekkürler Ömer; Nazar boncukların dert görmesin ![]() ![]()
Teşekküler Yener; beğendiğine sevindim. Bir ara başka modellerle birlikte çekim yaparım ama bir fark yok. herhalde case yüzündendir çünkü bu art car'lar zaten AA, MC veya UT gibi firmaların ürettiği modelleri alıp üstüne değişiklik yapılan arabalar yoksa baştan imal edilen modeller değil. Gerçi bazı modellerde eklentiler var ama bu modelin büyük olmasına etken değil. ![]()
Teşekkürler Alper; seninkiler gelince küçük stüdyonda yapacağım çekimleri sabırsızlıkla bekliyorum ![]() ![]() ![]()
Teşekkürler Gökhan bey; yorumunuzu çok beğendim ve sonuna kadar katılıyor hepsi sanat eseri gibiler ![]() ![]()
Teşekkürler kardeş; beğendiğine sevindim geçen sefer mıncıklamana izin vermemiştim ![]() ![]() ![]()
Ali'ciğim bu güzel yorumun için çok teşekkürler; alkışlayan ellerin dert görmesin rep içinde ayrıca teşekkürler ![]() ![]()
32 ileti
• 3 sayfadan 2. sayfa • 1, 2, 3
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir |