Yetkili: BuRaK-B, REVOLUTION, Musa Can ÇİL, Alper GÖÇENER
Yazar: Alper GÖÇENER » 06 Arl 2020, 20:43
 Öncelikle hepinize merhaba, malum evde kalmak zorunda olduğumuz şu günlerde eskiden alıp paylaşamadığım modellerimdense yeni aldığım bir modelden paylaşmak istedim. Model kapanan Highway61 firmasının Greenlight tarafından satın alınmasından sonra yeni çıkarttığı modellerden. Sassy Green ve dog dish olmasının dışında Graveyard Carz firması tarafından 2016 Sema Oto Show için özel hazırlaması da modeli kıymetlendiriyor. Fotoğraflardan da görebileceğiniz gibi araçta 392 kubik inç yani 6.4 litre v8 motor var ve bu 485 güç üretiyor. Modele gelecek olursak da Highway61 firması tarafından eskiden de rally jantlı versiyonu ile çıkmış olmasına rağmen bu kombinasyonu bence daha güzel ve albenili umarım sizler de benim gibi düşünürsünüz. Bu arada eski versiyona göre rengi daha koyu ve daha da güzel durduğunu itiraf etmeliyim zira eski üretim biraz daha sublime green rengine yakın açık bir tona sahipti neyse fazla uzatmadan modelin artı ve eksilerinden sonra sizleri fotoğraflar ile buluşturayım keyifli seyriler.  Hareketli güneşlik, anten ve şaft, açılabilir torpido,  Detaylı motor,  Boya kalitesi ve kalıplanması,  Dog Dish lastikler  Kaput Mekanizması ve pimli kilit mekanizması,  Halı kaplı iç mekan ve kumaş kemerler,  Dekaller  Arka amerikan parkın eski üretimler gibi cam veya plastik değil boya olması,  Nikelaj kalitesi,  Limitli olmaması,  İç mekanın çok özenli ve ince detaylı olmaması,                   [          Bonuslar     

-

Alper GÖÇENER
- GLOBAL MODERATÖR

-
- İsim: Alper
- 1/18 Model Sayısı: 45
- 1/24 Model Sayısı: 1
- 1/32 Model Sayısı: 0
- 1/43 Model Sayısı: 7
- 1/64 Model sayısı: 0
- 1/72 Model Sayısı: 0
- 1/87 Model Sayısı: 0