Sözü fazla uzatmadan resimlere geçeyim, beğenmeniz dileklerimle işte karşınızda 1956 Lincoln Premiere

|
||
diecastr.com
|
||
1956 Lincoln Premiere - Sunstar PlatinumYetkili: BuRaK-B, REVOLUTION, Musa Can ÇİL, Alper GÖÇENER
9 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
1956 Lincoln Premiere - Sunstar PlatinumTüm foruma selamlarımı ileterek merhaba diyorum
![]() ![]() Sözü fazla uzatmadan resimlere geçeyim, beğenmeniz dileklerimle işte karşınızda 1956 Lincoln Premiere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: 1956 Lincoln Premiere - Sunstar PlatinumHarika detaylara sahip çok güzel bir model. Paylaşım için teşekkürler.
Re: 1956 Lincoln Premiere - Sunstar PlatinumRenk kombinasyonu harika. Bagaj iç döşemesinin güzelliğine hayran kalmamak elde değil. Eline sağlık Erdem abicim, keyifle sergilensin bu güzellikte.
![]()
Re: 1956 Lincoln Premiere - Sunstar PlatinumÇok güzel...
Re: 1956 Lincoln Premiere - Sunstar Platinum
Teşekkürler Hikmet, ben de çok beğenirim bu modeli ![]()
Sağolasın Berent, bagajı olsun, diğer detayları olsun ben de çok seviyorum bu modeli ![]()
Sağolasın Erman güzel yorumun için ![]()
Re: 1956 Lincoln Premiere - Sunstar PlatinumBu modelin eflatun ve mor karışımı bir rengi var ismi aklıma gelmedi ama ondan almayı düşünüyorum.
Zamanında dediğin fiyatları elimin tersi ile ittiğim için şimdiki rakamları vermek içimden gelmiyor desem yeridir. Senin modelinin de renk uyumu harika abi, aslında detaylar tamda 1/1'de olduğu gibi işlenmiş bu sebeple Sunstar güzel iş çıkarmıştır bu serilerde, haklarını yemeyelim. Modelin sağ ön far camı mı yok bana öyle geldi :)
Teşekkürler Musa, ACME Mayıs sonu gibi bu modeli tekrar piyasaya sunacakmış (Sunstar kalıpları ACME almıştı galiba) Bakalım kalitesi nasıl olacak ama eski üretim çok başarılı kesinlikle. Ve dikkatine hayran oldum, sağ far camı yok. Modeli ilk aldığım günlerde düşmüştü ve bulamamıştım, öyle kaldı işte.
9 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir |