Neyse, sonuçta 1959 gibi çok özel bir yılın en güzel kasalarından bence, resimleri beğenmeniz dileğiyle işte karşınızda 1959 Oldsmobile 98

|
||
diecastr.com
|
||
1959 Oldsmobile 98 - Sunstar PlatinumYetkili: BuRaK-B, REVOLUTION, Musa Can ÇİL, Alper GÖÇENER
9 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
1959 Oldsmobile 98 - Sunstar PlatinumTüm foruma selamlarımı ileterek merhaba diyorum
![]() ![]() Neyse, sonuçta 1959 gibi çok özel bir yılın en güzel kasalarından bence, resimleri beğenmeniz dileğiyle işte karşınızda 1959 Oldsmobile 98 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: 1959 Oldsmobile 98 - Sunstar PlatinumRenk süper
![]() ![]() Ön ızgaralar da süper ![]() ![]() Güzel günlerde sergilensin..
Re: 1959 Oldsmobile 98 - Sunstar Platinum
Teşekkürler Bahadır, rengi ve öndeki çok ince işlenmiş Oldsmobile yazısı benim de en sevdiğim özelliklerinden modelin. İlk aldığım modellerden birisiydi, Sunstar Platinum serisinin ne kadar güzel iş çıkardığına iyi örneklerden birisi kesinlikle ![]()
Re: 1959 Oldsmobile 98 - Sunstar PlatinumSon derece güzel bir model, paylaşım için teşekkürler.
Re: 1959 Oldsmobile 98 - Sunstar PlatinumEskiden satılık sayfalarda kıyamet gibi görürdük Platinum serilerini.. şimdi forumdan başka görmek imkansızlaştı. Neyse ki senin gibi değerli koleksiyonerler sayesinde bu modelleri tekrardan, hatta bazılarını ilk kez inceleme fırsatı bulduk. Yeniden fotoğraflama projesi için teşekkürler Erdem abi.
Keyif verici bu paylaşım için teşekkürler. ![]()
Teşekkürler Hikmet, Sunstar Platinum candır, özellikle eski üretimleri ![]()
Haklısın Berent, Sunstar Platinum artık deli rakamlara satışmaya başlandı, özellikle yurtdışı satış sitelerinde. Bir zamanlar bu modeller ne boldu ve ucuzdu... Bu arada ''değerli koleksiyoner'' yorumun için çok teşekkürler, sen de öylesin kesinlikle ![]() ![]()
Re: 1959 Oldsmobile 98 - Sunstar Platinum1/1'de de nadir araçlardan bu kasa Oldsmobile'ler. Bu modeli sanırım yıllar önce bana yollamıştın ufak bir bakım için doğru mu hatırlıyorum abi??
Maalesef dediğin gibi Sunstar Plt. serilerinde koltuklardaki boyanın yapış yapış olması sorunu var ama nemli ince bir pamuklu bezle dikkatlice ovalayınca geçiyor. Daha sonra tekrar oluyor :D
Aynen Musa, arka tekerlekler kırılmıştı durup duruken ve tamire sana yollanmıştı model. Yahu bu yapış yapış koltuk sorunu Plymouth Fury modelde de oldu bende, Sunstar Platinum serisinde bazı modellerde bu sıkıntı hep var galiba.
9 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 20 misafir |