|
||
diecastr.com
|
||
1952 Hudson Hornet Convertible & 1953 Hudson Hornet CoupeYetkili: BuRaK-B, REVOLUTION, Musa Can ÇİL, Alper GÖÇENER
9 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
1952 Hudson Hornet Convertible & 1953 Hudson Hornet CoupeTum foruma selamlarimi ileterek merhaba diyorum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: 1952 Hudson Hornet Convertible & 1953 Hudson Hornet CoupOnca modelin içinden beni benden alan bunlar.
![]() ![]() ![]() Modelcilik bir tutkudur...
Re: 1952 Hudson Hornet Convertible & 1953 Hudson Hornet Coup
Aynen Serdar, şu Hudson'lar aşık olunmayacak gibi değiller yani ![]()
Re: 1952 Hudson Hornet Convertible & 1953 Hudson Hornet CoupÜstü açılanın tentesi kumaş olsa düşünmeden o versiyonu alamaya çalışırdım. Fakat olmadığı için coupe olana yönelmiş durumdayım. İstediğim renk kombinasyonuyla eskiden karşılaşıyordum fakat hep erteledim artık onunla da karşılaşmıyorum ki zaten döviz yürüdü gitti. Bu sebeple çok uygun olmadığı sürece yurt dışından alım yapmama kararı aldım. Bakalım ileride bir gün mutlaka alacağım modeller arasında kendileri..
Sende iki versiyonun olması da güzel olmuş abi.. Keyifle sergile. ![]()
Re: 1952 Hudson Hornet Convertible & 1953 Hudson Hornet CoupCoupe olanı bir tık önce gibi...
Teşekkürler Bülent Abi ![]()
Haklısın Musa, convertible olanın tentesi plastik dokulu ama arkadaki continental kit ile cezbedici görünümü var bence. Coupe olansa favorilerimden, rengi ve duruşu mükemmel. Hudson'lar HW61'in en iyi işlerinden kesinlikle, uygun denk getirirsen kaçırma derim.
Coupe versiyon harikadır gerçekten de Erman, sağolasın yorum için ![]()
9 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir |