|
||
diecastr.com
|
||
1969 Camaro UclemesiYetkili: BuRaK-B, REVOLUTION, Musa Can ÇİL, Alper GÖÇENER
13 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
1969 Camaro UclemesiTum foruma selamlarimi ileterek merhaba diyorum
![]() ![]() ![]() ![]()
Re: 1969 Camaro UclemesiErdem abi Camaro'lar iyi hoşta, eş zamanlı buluşma için organize olalım. Sanırım sadece ikimiz olcağız gibi.
![]()
Re: 1969 Camaro Uclemesicamaroların bana göre en güzel olduğu yıl :) üçü de çok hoş..
En son Bülent Aydoğan tarafından, 26 Mar 2018, 01:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
![]()
Re: 1969 Camaro Uclemesi
Sagolasin Berent, bence de sadece ikimiz olacagiz ama onemli degil; ikimiz da yeteriz Diecastr organizasyonu icin ![]() ![]()
Cok tesekkurler Serdar nazik yorumun icin ![]()
Cok sagol abi, zaten 1969 ve 1970 seneleri gercekten ozel araclar barindiriyor ![]()
Re: 1969 Camaro UclemesiAh ah elimden çıkarttığım 69 camaronun yerini hala dolduramadım ona yanarım, 69 yılı çok güzel olsa da camaro adına diğer yıllara ait olanlarla beraber de görmek isteriz
![]() ![]()
Re: 1969 Camaro UclemesiKesinlikle çok şık Amerikanların var Erdem.
Bu tür çekimler de insanın içini ısıtıyor. ![]() --- Emre Erbaşar
Keşke elden çıkarmasaymışsın Alper, artık bu parçalar çok ama çok kıymetlendi. Ama bizim hobide ne zaman hangi modelle karşılaşacağın belli olmaz, umarım tekrar edinirsin ![]()
Teşekkürler abi, vaktinde elimden geldiğince toparlamaya çalıştım; şimdi bu modelleri almak kim biz kim ![]()
Re: 1969 Camaro UclemesiÜçü de birbirinden güzel modeller. Camaro'nun özellikle '69 un yeri bende başka..
![]() Keyifle sergilensin abi.. ![]()
Çok teşekkürler Musa kardeş, Camaro hırçın bir havaya sahip; favori modellerimden ![]()
13 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 12 misafir |