1 sayfadan 1. sayfa

Teşekkür Uyarısı

İletiTarih: 11 Arl 2009, 02:08
Yazar: sui_cast
Adminim..

Teşekkür düğmesine bastıktan sonra bizi başka bir sayfaya atıyor ya forumumuz..

Hani atmasa diyorum? Bulunduğumuz sayfanın dışına çıkmasak diyorum. Küçük bir kutucuk çıksa "aslansın, kaplansın, ne güzel teşekkür verdin" yazsa içinde.. Zaman kaybına yol açıyor biraz. Bir de teşekkür verdiğimiz sayfa bolca fotoğraf yüklüyse geri dönüşü biraz zor oluyor..
Diğer arkadaşlarımın da görüşü alınmak kaydıyla yapılabilecek bir şeyse eğer ilgilenilmesini talep ediyorum.

Teşekkürler..

Uyarı Daha önce dile getirildiyse silinebilir.

Ek 2: Teşekkür düğmesini kullanmaktan çekinmeyelim arkadaşlar!

Re: Teşekkür Uyarısı

İletiTarih: 11 Arl 2009, 02:09
Yazar: ///Okan
Bende katılıyorum ve teşekkür ediyorum :grin: Bencede REP uygulamasındada aynı şey geçerli.

Re: Teşekkür Uyarısı

İletiTarih: 11 Arl 2009, 02:16
Yazar: sui_cast
Bu 'git-gel' ler konuya cevap yazdığımızda ve +Rep verince de yorucu oluyor. Bunlara da etki edecek şekilde genişletilebilir talebim.

Konuya cevap yazdığımızda sadece arada başka bir mesaj eklenmişse bizi uyarsa onun dışında direk konuda cevabımızın olduğu yere gitse kafi olur diye düşünüyorum.

Re: Teşekkür Uyarısı

İletiTarih: 11 Arl 2009, 02:32
Yazar: BuRaK-B
Az önce detaylıca baktım da en çok teşekkürü sanırım forumda ben etmişim :lol:
Paylaşımlarda beklemediğim bir şeyle karşılaşınca, bilmediğim bir şeyi öğrenince veya beklediğimden çok daha fazlasını aldığım cevaplara kesinlikle teşekkür ediyorum. Teşekkür butonunu korkak kullanmamak gerekli diye düşünüyorum.
:duyuru: Arkadaşlar elinizi korkak alıştırmayın :grin:

İlgin için sağol Bahadır, bahsettiğin farklı sayfa açılımı ve kutucuklu ikaz olayı için sanırım forum bu yapıya müsait değil, ancak değerli Admin'imiz konuyu gördüğünde ilgilenip, daha detaylı bilgilerle gereli açıklamayı yapacaktır.

Re: Teşekkür Uyarısı

İletiTarih: 13 Arl 2009, 14:29
Yazar: G.HEPARSLAN
İlgi ve önerin için teşekkürler Bahadır ancak yönetim panelinde bazı eklentilerle oynayabilme veya özelliğini değiştirebilme şansım yok. Bu tür paket programlar kod olarak karşımıza gelmiyor. Olsaydı, önerin doğrultusunda seve seve yapardım kardeşim. :sapka: