|
||
diecastr.com
|
||
Birkaç ufaklık da benden olsun. :)
10 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Birkaç ufaklık da benden olsun. :)Kimisini İstanbul Feriköy antika pazarından aldım.(kendilerini gösteren)
![]() ![]() ![]() ![]() Modelcilik bir tutkudur...
Re: Birkaç ufaklık da benden olsun. :)Ufakliklarin yeri her daim ayri oluyor Serdar, gayet guzeller
![]() ![]()
Re: Birkaç ufaklık da benden olsun. :)Teşekkürler paylaşım için. Hepsi çok güzel, çok özel.
Re: Birkaç ufaklık da benden olsun. :)Hayırlı olsun Serdar. Bugatti Type 35 ve kasalı kamyon modeli çok hoş. Kamyonun markası nedir acaba?
![]()
Re: Birkaç ufaklık da benden olsun. :)
Teşekkür ederim Serhat kamyonun markası dodge Modelcilik bir tutkudur...
Re: Birkaç ufaklık da benden olsun. :)Ufaklıklar gerçekten güzelmiş. paylaşımın için teşekkürler. İzmir de nerden bulduğunu öğrenirsem sevinirim. Belki aynı kaynaktan biz de yararlanırız.
![]()
Re: Birkaç ufaklık da benden olsun. :)Hepsi güzel lakin en çok peugeot hoşuma gitti...
Kıbrıs şehitleri caddesi üzerinde bir kırtasiyeden buldum Bora abi. ![]() Modelcilik bir tutkudur...
Re: Birkaç ufaklık da benden olsun. :)Çekiyorsun böyle güzellikleri valla ... O değilde bir ara şey bekliyorum senden, böyle antika pazarlarından birinde bir gün kelepir GMP bulacaksın onu da burada paylaşacaksın valla
![]() Kardeşim güzel modeller, keyifle sergile ![]()
Oraya GMP nin düşmesi imkansız biraz Musa düşse de eşek ölüsü fiyat isterler. Kimileri 24 ölçek ile 18 ölçek fiyatlarını aynı tutuyor gerisini sen düşün. ![]() Modelcilik bir tutkudur...
10 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir |