---------------------------

--------------------------------
Bugün yaptığım çalışma ile 11. Şubat' ı; "ANTEN TAMİR GÜNÜ" ilan ederek eksik antenli diğer modellere de el attım..

---------------------------------------------------

|
||
diecastr.com
|
||
"KEŞKE BENİM OLSA.." :)
41 ileti
• 4 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3, 4
"KEŞKE BENİM OLSA.." :)Antalya Buluşma' sına damgasını vuran bu sözün ardından ve buluşmada PONTIAC modelimin anteni kırılmıştı..
![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------- Bugün yaptığım çalışma ile 11. Şubat' ı; "ANTEN TAMİR GÜNÜ" ilan ederek eksik antenli diğer modellere de el attım.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- ![]() ![]()
Re: "KEŞKE BENİM OLSA.." :)Gökhan Bey, gece gece beni çok güldürdünüz.
![]() ![]() ![]() ![]()
Re: "KEŞKE BENİM OLSA.." :)Dostluk = Aile =diecastr
Yuregine emegine saglik Gokhan Abim ayni duygulari paylasiyoruz ![]() ![]()
Re: "KEŞKE BENİM OLSA.." :)Ankara buluşmasında çoook benim olsa derim ben adam gibi bir modelim bile yok henüz
![]() ![]() ![]()
Re: "KEŞKE BENİM OLSA.." :)Abi ne yaptın ya süper olmuş
![]() ![]() ![]()
Re: "KEŞKE BENİM OLSA.." :)Foto karikatür tarzında güzel bir çalışma olmuş.Epey bir güldüm.Ellerinize sağlık.
Re: "KEŞKE BENİM OLSA.." :)Ben de çok beğendim Gökhan Abi, espritüel bir mizansen olmuş; tam fotoroman tadında
![]() ![]() ![]()
Re: "KEŞKE BENİM OLSA.." :)Modeller çok güzel daha önemlisi dostluklar ve samimiyet.Bu eğlenceli paylaşım için teşekkür ederim abi ve ekleneden geçemem e30,e36 lar ne güzel keşke benim olsaaaa. :))
IMPOSSIBLE IS NOTHING...
![]()
Re: "KEŞKE BENİM OLSA.." :)Burak abinin tiplemelere gülmekten yıkıldım resmen.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DK-Performance Diecast Tuning
Re: "KEŞKE BENİM OLSA.." :)Şimdi ta buradan sesleniyorum hepsi keşke benim olsa.
![]() ![]() ![]() Modelcilik bir tutkudur...
Re: "KEŞKE BENİM OLSA.." :)Çok akıllıca düşünülmüş ve ortaya iyi bir mizahi öykü çıkmış.
Aynı sözleri sarfetmemiş olsak ta illaki düşünmüşlüğümüz vardır. ![]() Çalışmanızı çok beğendim,paylaşıma teşekkürler. ![]()
Re: "KEŞKE BENİM OLSA.." :)Yaşanılanları harika bir şekilde seslendirmişsin Gökhan.
Ellerine sağlık. ![]() Keşke..... ![]() --- Emre Erbaşar
Re: "KEŞKE BENİM OLSA.." :)Gökhan abim yani hayatım boyunca düşünsem aklıma gelmezdi bu güzel fotoğraflar. Tüm kalbimle söyleyebilirim ki harika , muhteşem olmuş. Ellerine sağlık. Yani şuan kaçıncı bakışım fotoğraflara bilmiyorum ama gülmekten gözlerimden yaş geldi. Beni böylesine gerçek başka türlü anlatamazdınız diye düşünüyorum. Bunu yazarken bile hala gülüyorum :)
![]()
41 ileti
• 4 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3, 4
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |