2010 - 2012 =>> YENİ 1/1'im - DAHA İYİLERİ SİZLERİN OLSUN ARKADAŞLAR
2017 =>> Tucson 1.6 T-GDI 177 hp Elite DCT

|
||
diecastr.com
|
||
YENİ YAKIŞIKLIM / TUCSON
40 ileti
• 4 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3, 4
YENİ YAKIŞIKLIM / TUCSON2001 - 2010 =>> ESKİSİ/YENİSİ/BİZİMKİSİ BİR AŞK HİKAYESİ!.. :))
2010 - 2012 =>> YENİ 1/1'im - DAHA İYİLERİ SİZLERİN OLSUN ARKADAŞLAR 2017 =>> Tucson 1.6 T-GDI 177 hp Elite DCT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: YENİ YAKIŞIKLIM / TUCSONGökhan abim maşallah. Hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde keyifle binmenizi dilerim.
![]() ![]() ![]()
Re: YENİ YAKIŞIKLIM / TUCSONHayırlı uğurlu olsun Gökhan abi. Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin. Güle güle kullan fıstığı. İsabetli olmuş seçim.
![]() ![]() ![]() Modelcilik bir tutkudur...
Re: YENİ YAKIŞIKLIM / TUCSON
Teşekkürler Berent, en güzelleri ve en yenileri sizlerin olsun kardeşim. ![]() ![]()
Teşekkürler Serdar, bu sıralar aklımda yoktu ama bir anda gelişince kıramadım fıstığı.. ![]() ![]() ![]()
Re: YENİ YAKIŞIKLIM / TUCSONGökhan abi hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler.
![]() ![]()
Re: YENİ YAKIŞIKLIM / TUCSONHayırlı olsun Gökhan Abi. Güzel günlerde kullanman dileğiyle.
Markadan memnun kaldın sanırım ki; aynı marka ile devam demişsin. :) ![]()
Re: YENİ YAKIŞIKLIM / TUCSONHayırlı olsun Kardeşim.
![]() Tekerine taş değmesin. ![]() Kazasız belasız. ![]() --- Emre Erbaşar
Teşekkürler Eray, en güzelleri hepimizin olsun kardeşim. ![]() Kayısılar olduğunda topla gel, antik kent buluşması yapalım Antalya' da.. ;)) ![]()
Teşekkürler Serhat, markadan da servisinden de memnunum.. ![]() Durum böyle olunca da aynı segment diğer araçları araştırmadım bile.. ;) Bu arada Ekim ayı içerisinde bir buluşma yaparız büyük ihtimal ve mutlaka bekliyorum kardeşim. ![]() ![]()
Amin canım kardeşim. Ankara' ya geldiğimde yine bir Park caddesi yaparız artık.. ;) ![]() ![]()
Re: YENİ YAKIŞIKLIM / TUCSONHayırlı olsun Gökhan, güle güle kullan.
![]() ![]()
Re: YENİ YAKIŞIKLIM / TUCSONHayırlı olsun.Kazasız belâsız inşallah.
40 ileti
• 4 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3, 4
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |