|
||
diecastr.com
|
||
1:25 AMT Freightliner White Cabover
15 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
1:25 AMT Freightliner White CaboverYeni bir model ile herkese selam. Model Maket koleksiyonu yapan Hüseyin abiden geldi. Normalde kendisine bir maket yollamıştım fakat tezgah kurulmadığı için baya zaman aldı oda bunun üzerine gönlünden kopan birtanesini yolladı bana . Kendisine çok teşekkürlerimi sunuyorum.
![]() ![]() ![]() Modelcilik bir tutkudur...
Re: 1:25 AMT Freightliner White Caboverçok beğeniyorum bu burunsuz Amerikanları.. güle güle sergile
![]()
Re: 1:25 AMT Freightliner White CaboverSerdar sen ne yaptın öyle, en sevdiğim kamyonlar işte bunlar gerçi uzun burunlar da var ama her haliyle yeni kamyonlardan çok daha çekici geliyor bana.
Bu arada çok anlamlı bir hediye olmuş ama ben bu kiti yapacak olsam muhakkak Terminatör filmindekini yapardım ![]() ![]()
Re: 1:25 AMT Freightliner White Caboverİyi günlerde sergile kardeşim...
Re: 1:25 AMT Freightliner White Cabover
Caboverler ayrı bir dünya Bülent abi. Teşekkür ederim. ![]() Modelcilik bir tutkudur...
Bu Caboverlar cidden burunlulara göre daha çekici geliyor Terminatör filmindekini yapan olmuş internet de görmüştüm sanki bu kamyonu da optimus prime ya benzeten olmuş. Valla senden öyle bir adım bekliyorum diyeyim. ![]() ![]() Modelcilik bir tutkudur...
Eyvallah Erman abi. ![]() Modelcilik bir tutkudur...
Re: 1:25 AMT Freightliner White CaboverGüzel günlerde sergile Serdar.. Filmlerde görmekten keyig aldığımız türden bir Tır
![]() * ![]()
Eyvallah Bahadır abi aynen öyle bir sürü film geçti şimdi aklımdan. ![]() Modelcilik bir tutkudur...
Re: 1:25 AMT Freightliner White CaboverBülent Abi'ye katılıyorum, burunsuz kamyonlar çok hoş görünüyor; Amerikan klasiği denebilir. Gayet anlamlı bir hediye olmuş, keyifle sergilenmesini dilerim
![]()
Teşekkür ederim Erdem abi. ![]() ![]() Modelcilik bir tutkudur...
Re: 1:25 AMT Freightliner White Caboverİyi günlerde sergilensin. Kamyon seviyorsanız 1:14 Rc modelleri de araştırmanızı tavsiye ederim. Ses ve ışık efektli çok güzel modeller var.
Kalp ne ile dolu ise, dilden o dökülür...
Teşekkür ederim Furkan. Onlar ayrı bir dünya bulaşmayı hiç düşünmedim izlemesi keyif veriyor ama. ![]() ![]() Modelcilik bir tutkudur...
15 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir |