|
||
diecastr.com
|
||
BP Transforming TruckYetkili: G.HEPARSLAN
36 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
BP Transforming TruckYıl 1998;daha 7 yaşındayım televizyonda bir reklam var reklamda çoçuk hayalini kağıda döküyor.Hayali yürüyen bir benzinlik o esnada hayal gerçek oluyor ve meşhur BP TRANSFORMİNG TRUCK geliyor.O reklamdan çocuk halimle inanılmaz etkilenmiştim.Benzinliklere geldiği günü nasıl beklediğimi çok iyi hatılıyorum.Hatta aldığımızda uzun yoldaydık ve Fethiye-Eskişehir arasını onunla oynayarak gelmişim.(ben hayal meyal hatırlasamda babam bunu doğruluyor ve herkesede anlatıyor
![]() ![]() ![]()
Re: BP Transforming TruckAbi çok güzel bir paylaşım.Bende yok ama nasıl bir duygu verdiğini anlıyorum.
![]() PERFORMANCE IN ACTION
Re: BP Transforming Truck
Sağol kardeşim gerçekten hiçbir model bu kadar kıymetli olamaz gözümde ![]() ![]()
Re: BP Transforming TruckAhmet süpersin sen, nasıl böyle ilk günkü gibi kalmış, çok şaşırdım, helal olsun vallaha! O reklamdan bende çok etkilenmiştim ne yalan söyleyeyim.
![]() Konuyu görene kadar aklımın ucundan çıkmış bir model bu, birden eskileri hatırlayıverdim. Güle güle iyi günlerde sergile kardeşim, yada kullan... ![]() ![]()
Çok teşekkürler abim.Reklamı unutmak mümkün değil çok etkileyiciydi ![]() ![]() ![]()
Re: BP Transforming TruckAhmet o reklamı ben de dün gibi hatırlıyorum. O dönemler, çocuk gibi değil de koleksiyoner gibi düşünmeye başladığım zamanlardı. Masito'ların gelmeye başladığı ve UT E36'larının cirit attığı dönemlerdi ve bir lise talebesi için kolay olmasa da ediniyordum. Bugün benzinciye girip de Opet'den Gitt ve aksesuarlarını herkes aldı ama o TIR sınırlıydı ve zor olsa da ben de edinmiştim; ama üzerindeki ledleri kullanmak için...
![]() Benim Transforming Truck, sizlere ömür ![]() ![]() ![]()
Sağol Kenan abicim.Keşke seninkide hayatta olsaymış.Gerçekten çok değerli benim için ve dediğin gibi daimi saklayacağım saygılarımla. ![]() ![]()
Re: BP Transforming TruckAhmet bu gibi iyi korunmuş modeller insana büyük keyif verir.onların yeri ayrıdır kendilerinden sonra gelen pahalı ve kaliteli modeller bile onların yerini alamaz iyi günlerde sergile bu güzel modeli
![]()
Re: BP Transforming TruckSevgili kardeşim Ahmet bu güzel paylaşımlarını hikayeleri ile birlikte anlatman gerçekten çok güzel oluyor izlemeside okumasıda çok keyifli kardeşim,dilerim her günün bir öncekinden güzel olsun.
![]()
Re: BP Transforming TruckAhmet, anlatımınla renk verdiğin paylaşım için teşekkürler.
![]() --- Emre Erbaşar
Re: BP Transforming TruckYaşar abim,Derya abim,Deniz abim.Emre abim değerli görüş ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Saygılarımla
![]() ![]()
Re: BP Transforming TruckBen reklamı hatırlamıyorum ama bende on almak içinçok uğraşmıştım. Şehir çinde bakmadığımız BP kalmamıştı. En son Ankara yolunda bulmuşuk. Beniki bu kadar iyi durumda değil. Üzerin çıkartmalar falan yapıştı. Işıklarda bir sorun yok yanıyolarda korna sizlere ömür. Arka kapak yok. Ama hal sklarım onu. ELLrine sağlık kardeşimiyi nostalji oldu
![]()
36 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |