Tüm forum üyelerimize merhaba. Öncelikle tüm üyelerimizin yeni yılını kutlar, 2021'in sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim. Bu paylaşımda eski bir modelim üzerinde değişiklik yaptım ve onu sizlere sunmak istedim. Daha öncede paylaştığım ve açıkladığım için araç bilgilerine bu paylaşımda değinmeyeceğim. İncelemek isteyen üyelerimiz için linki buraya bırakıyorum.
https://diecastr.com/viewtopic.php?f=29&t=25182
Modelin kutusuz olması sebebi ile hep aklımdaydı bu değişiklik ama nasıl yaparım veya neleri değiştiririm diye düşünürken yukarıda paylaştığım fotoğrafa denk gelince tamam dedim. Sade ve şık görünüm kararımı verdim. Yaptığım değişiklikler;
+Modelin tavanını söktüm iki plastik parça şeklide ayarlanmış ve üst bölümü çıkarıp beyaza çevirdim.
+GMP jant setinin montajı biraz zorlasa da lastikler sağa sola, ileri geri aktifler.
+İç taban halısı ve bagaj bölümü kaplaması mevcut değildi ve taban siyah renkti bende beyaz flok kaplayarak bu görüntüden kurtuldum.
+Benim hot rod anlayışım biraz daha güncel restomod tarzında olduğu için modeli biraz indirdim. Bunun için kısa yaylar ve yayların geçtiği parçaları 0.6 mm kısalttım.
+Motor bölümünün de bu değişiklikler sonrası biraz güçlenmesi gerekiyordu o kısma da biraz el attıktan sonra model benim için tamamlanmış oldu.
Umarım sizler de beğenirsiniz. Keyifli incelemeler dilerim.
Sıradaki paylaşım yepyeni temadan