Aracın orjinali bildiğiniz gibi (alıntıdır)
Bu da son hali ( tam çakal kasa oldu

|
||
diecastr.com
|
||
Bmw E.30 3.25 Convertible Turkish Style :)Yetkili: BuRaK-B
13 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Bmw E.30 3.25 Convertible Turkish Style :)Merhabalar. Aracın orjinalini bilirsiniz. Klasik bir araç fakat temam ve hevesim gereği sokaklarda gördüğümüz modifiyeli e30'lara benzetmem gerekiyordu. Ofsetli beyaz bir jant uyguladım. Ofsetinin krom olmasıyla birlikte gayet hoş oldu. ''Adanalı jant'' tabirine uygun, E30'larda görmeye aşina olduğumuz BBS havasına da çok yakın bir jant tercih ettim.
Aracın orjinali bildiğiniz gibi (alıntıdır) Bu da son hali ( tam çakal kasa oldu ![]() ![]() ![]() DK-Performance Diecast Tuning
Re: Bmw E.30 3.25 Convertible Turkish Style :)Bir Adanalı olarak bu tabiri ilk defa duydum desem yeridir
![]() ![]() ![]()
Re: Bmw E.30 3.25 Convertible Turkish Style :)Güzel bir "Adanalı" dokunuşu olmuş, ellerine sağlık. Konuyu değiştirmek istemiyorum ama Alper kardeşim gibi başta ben de garipsemiştim bu tabiri. Hatta Deniz kardeşimin 1/1 paylaşımında ilk duymuştum "Adanalı Jant" deyimini. (viewtopic.php?f=178&t=23157&start=13) Hazreti Google'a
![]() ![]() Paylaşım için teşekkürler. ![]()
Re: Bmw E.30 3.25 Convertible Turkish Style :)Bu seferki uygulamanı ben de beğendim Deniz.. Sarı renk farlar ise en beğendiğim ayrıntı.. Aracı tamamlamış resmen.. Bambaşka yapmış...
![]() Eline sağlık. 500. rep benden gelsin ![]() ![]()
Re: Bmw E.30 3.25 Convertible Turkish Style :)
İlk defa duymana şaşırdım abi ![]()
Bence de çok yakışıyor fiyatlarının hesaplı olması da ayrı bir güzellik ![]()
Teşekkürler abi darısı 5000'e ![]() ![]() DK-Performance Diecast Tuning
Re: Bmw E.30 3.25 Convertible Turkish Style :)Ya ben de Adana lı yım ama bu tabir Adanalı dizisindeki Maraz Ali karakterindeki e30 da ki jantla alakalı olabilir mi ki ?
Bence efsane olmuş elerine sağlık ben sevmem ama hoş durmuş modelde olmalıymış. . Ellerine sağlık Deniz.. iyi seneler Ali Çaglar Gül
Hiç bilmiyorum ama mantıklı sanırım olabilir ![]() Nice senelere ![]() ![]() DK-Performance Diecast Tuning
Re: Bmw E.30 3.25 Convertible Turkish Style :)Abi eline saglık çok şık olmuş..
Teşekkürler Mustafa kardeşim ![]() ![]() DK-Performance Diecast Tuning
Re: Bmw E.30 3.25 Convertible Turkish Style :)Bende bir Adanalı olarak ilk defa bu tabiri duyuyorum. Evet bizim buradaki araçlarda görüyoruz ama isminin böyle anıldığını hiç düşünmezdim. Konuşan birini de duymadım ayrıca. Neyse modele gelecek olursam; ben beğendim. Ufak dokunuşlar çok daha hırçın bir hale getirmiş modeli. Eline sağlık Deniz. Keyifle sergile..
![]()
Re: Bmw E.30 3.25 Convertible Turkish Style :)Yapmis oldugun modifiyeleri ben de begendim Deniz, bu arada Adanali jant tabirini ben de ilk defa duydum
![]() ![]()
Re: Bmw E.30 3.25 Convertible Turkish Style :)Adanalı jant nedir yahu
![]() Güzel çalışma olmuş. Ellerinize sağlık...
Topicim sayesinde forumumuzdaki adanalıları da topladım böylelikle ![]()
Beğenmene sevindim Erdem abi ben teşekkür ederim ![]()
Teşekkürler abim ![]() ![]() DK-Performance Diecast Tuning
13 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir |