alpino24 yazdı:Model ugrastirdiysa demekki kisa yazma geregi duymus;)
Bugun siz sabah şekerleri gibi olmuşsunuz ha

|
||
diecastr.com
|
||
"1972" Chevrolet Chevelle SS 454 BLACK HAWK DOWNYetkili: BuRaK-B
36 ileti
• 3 sayfadan 3. sayfa • 1, 2, 3
Re: "1972" Chevrolet Chevelle SS 454 BLACK HAWK DOWN
Bugun siz sabah şekerleri gibi olmuşsunuz ha ![]()
Re: "1972" Chevrolet Chevelle SS 454 BLACK HAWK DOWNÇok iyi Can, tek kelime ile süper görünüyor, ellerine sağlık..
![]()
Eğlendin yani söylediklerimizden abi amacımız farklıydı ama ![]() ![]()
Eyvallah abi teşekkür ederim beğenmene sevindim :)
Re: "1972" Chevrolet Chevelle SS 454 BLACK HAWK DOWNElinize sağlık. Harika bir çalışma olmuş
![]()
Re: "1972" Chevrolet Chevelle SS 454 BLACK HAWK DOWNçok güzel
Re: "1972" Chevrolet Chevelle SS 454 BLACK HAWK DOWNSıradan kalitede modellerle uğraşmak bence de çok keyifli iş Can..
Üreticilerin atladıkları bazı ufak ayrıntıları görmek veya komple değişimlere gitmek ise işin başka bir boyutu.. Sabırla uygulanan tüm işler bitttiğinde de modelin artık 1 of 1 olduğunu görmek de gerçekten heyecan verici bir durum. ![]() Oldukça başarılı bir iş çıkartmışsın kardeşim.. Tebrikler.. ![]()
Teşekkürler Gökhan abi , aynen dediğin gibi sıradan modellerle uğraşmayı çok seviyorum bende onların işleri bittiğinde 1 of 1 olmaları paha biçilemez benim gözümde , ben bu hobiyi zamana yayarak ilertmeyi sevenlerdenim diyeyim daha doğru olur . Her alımda 3 - 5 model almaktansa 1 veya max 2 tane alarak ve detaysız modellerimi detaylandırarak koleksiyonumu yavaş yavaş büyütüyorum. Buradaki ( diecasttr ) ailemde benim mod çalışmalarımı beğendikleri zaman tadından yenmiyor bu hobi :)...
Re: "1972" Chevrolet Chevelle SS 454 BLACK HAWK DOWNYok yerinde ve başarılı bir çalışma olmuş... Bu jant lastik takımlarını bende çok beğeniyorum ve her amerikana gidecek bir takım... Renk çok yakışmış modele... Ellerine sağlık... Güzel modelini iyi günlerde keyif ile seyireylemen dileği ile...
Teşekkürler güzel yorumunuz için evet dediğiniz gibi bu jant her amerikan muscle car modeline gidebilecek güzel bir parça . bakalım elimde var bir kaç set daha onlarıda başka zamanlarda başka modellerle paylaşacağım inşallah :)
36 ileti
• 3 sayfadan 3. sayfa • 1, 2, 3
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir |