|
||
diecastr.com
|
||
"1968" Chevelle SS 396 Pro StreetYetkili: BuRaK-B
18 ileti
• 2 sayfadan 2. sayfa • 1, 2
Re: "1968" Chevelle SS 396 Pro StreetFotoğraflara uzun uzun baktım Musa, el yapımı olduğuna hala inanamıyorum, muhteşem başarılı ve muhteşem görsellikte olmuş, eline emeğine fikrine becerine sağlık
![]() ![]() ![]()
Re: "1968" Chevelle SS 396 Pro Street
Teşekkür ederim Tolga abi , bende aslında Gökhandan biraz etkilenerek yaptım bu modeli.Onun kullandığı motoru almak için aramadığım ülke kalmadı desem yalan olur herhalde , imkansız yani ne motoru nede lastikleri bulabiliyorsun.Belki ebay'e arasıra düşer ama bize düşmez :)
Yorumun için çok çok teşekkür ederim Burak.Yani evet üzerinde görünenden fazla görünmeyen emek çok ve bunu başka model severlerin anlayıp böyle yorumlaması çok güzel bir durum tekrar teşekkür ederim. :)
Re: "1968" Chevelle SS 396 Pro StreetMusa, benim de cok begendigim bir calisma olmus. Senin gibi yeteneklerim olsun isterdim dogrusu, bir seyler uretmek buyuk tatmin ve keyif veriyor olmali. Umarim baska calismalarini da goruruz, eline ve emegine saglik
![]()
Yok Erdem abi yani aslında cilala parlat yöntemiyle oluyor bazı şeyler ama çok teşekkür ederim yorumların için :) 72 chevelle yapıyorum şuan bakalım ne zaman bitecek.
18 ileti
• 2 sayfadan 2. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir |