|
||
diecastr.com
|
||
Maisto Chevrolet Camaro Z28 Drag yapımı.Yeni detaylar!!!!!!!Yetkili: BuRaK-B Re: Maisto Chevrolet Camaro Z28 Drag yapımı.Yeni detaylar!!!!!!!Dünyanın en müthiş arabalarından birini seçmiş oluyorsun böylece !
1974 [color=#ff0000]Dodge Charger / 1977 Pontiac Firebird[/color]
Re: Maisto Chevrolet Camaro Z28 Drag yapımı.Yeni detaylar!!!!!!!
Daha seçmedim.Şu an düşünüyorum.Bilgisayarı kapatınca ikisine de şöyle alıcı gözüyle bakıcam ve birkaç poz ayarllayıp seyredeceğim.Hangisi daha güzel ve alımlı duruyorsa onu çekceğim.Yani daha emin değilim.Şimdi sorun Camaro'nun yeni tekerlekleri olduğu için tekeleri sağa solan dönmüyor.Jadalar gibi yani.Ondan fotoğrafta teker düz olunca iyi olmaz.Ama S2000 in teker dönünce çok havalı bir araç olup çıkıyor.Ama götünüş olarak ta kesinlikle ve kesinlikle Camaro.Ama bilmiyorum bakıcaz. ![]() DK-Performance Diecast Tuning
Re: Maisto Chevrolet Camaro Z28 Drag yapımı.Yeni detaylar!!!!!!!Yok.Camaro veya S2000 ile katılmayacağım.Siyah renk Kyosho Audi R8 alıyorum.Cuma günü elimde olucak.Onunla katılacağım.Dediğim gibi son 1 gün kala. :D
![]() DK-Performance Diecast Tuning
Re: Maisto Chevrolet Camaro Z28 Drag yapımı.Yeni detaylar!!!Ellerine emeğine sağlık kardeşim güzel olmuş...
IMPOSSIBLE IS NOTHING...
![]()
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir |