Zamanlar Renault Servis Müdürü Arif Uğur TAN abimizin yanına uğradığımda ve sizler için fotoğrafladım bu şirineyi..

Beğenilerinize.. ;)

|
||
diecastr.com
|
||
SLYVESTER & TWEETY ;)
13 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
SLYVESTER & TWEETY ;)Vosvos hayranları sınır tanımıyor..
![]() Zamanlar Renault Servis Müdürü Arif Uğur TAN abimizin yanına uğradığımda ve sizler için fotoğrafladım bu şirineyi.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beğenilerinize.. ;) ![]()
Re: SLYVESTER & TWEETY ;)Bu gidişle bana da aldıracaklar vosvos.
![]() ![]() ![]()
Re: SLYVESTER & TWEETY ;)
Ben teşekkür ederim Ferhat, senin yaşlarında ben de böyle başladım bu işlere ve hala kopamadım bu sevdadan.. ![]() 64 - 72 - 74 modellerine sahip oldum sen yaşlarda.. ![]() 64 model vosvosumun plakası => 06-F-4696 72 model vosvosumun plakası => 06-KN-522 74 model vosvosumun plakası => 06-NS-584 ![]() Yaşının kıymetini bil ve mutlaka temiz bir vosvos sahibi ol derim.. ![]()
Vosvos sahibi oldunuz demek. Beni caydıran bir kaç soru var aklımda size sorayım o halde. Su soğutmalı motorluları varmı bilmiyorum ama hava soğutmalı motorlar yeterli oluyormu yani Ankara sıcağında o soğutma yeterli olurmu hararet yapmasından korkuyorum en çok Ayrıca performansı yeterlimi uzun yola gidebilirmi bunlar merak ettiğim aklıma takılan sorular. Plakaları bile aklınızda kimbilir nerede ne haldelerdir şu an Gökhan bey ![]() ![]()
Vosvoslarla ilgili aklına takılan soruları ve yaşadığım tecrübeleri, müsait bir zamanda yapacağımız telefon sohbetimizde aktarmaya çalışırım Ferhat. ![]()
Re: SLYVESTER & TWEETY ;)Sahibinin elinde güzel ve değişik olmuş, rengi ve jantları daha çok ilgimi çekse de
![]() ![]()
Re: SLYVESTER & TWEETY ;)Çok güzel yakında bende vos modellerimi paylaşıcam .
Re: SLYVESTER & TWEETY ;)Ilginc ve esprituel bir calisma olmus Gokhan Abi, araba gayet diri gorunuyor bu arada; onu da belirtmek isterim. Bu keyifli paylasim icin tesekkurler abi
![]()
Re: SLYVESTER & TWEETY ;)Gökhan abi facebook grubundan ilgiyle takip ettiğim bu guzellik sizin yazılarınızla birleşince bana da vosvosumla dolu dolu geçirdiğim gunleri hatırlattı...
Paylaşım için çok teşekkurler... ![]()
Re: SLYVESTER & TWEETY ;)BU DA benden gelsin o zaman Gökhan Abicim yıl 2000 ilk aracım herkesin mutlaka sahip olması gereken bir değer... Can BEŞÇINAR MODELCİLİK BİR HASTALIKTIR BMW Modelleri Daha Büyük Bir Hastalıktır ![]() Brings Me Women
Re: SLYVESTER & TWEETY ;)Dünya da kişiye göre değişebilen ender araçlardan bu otomobil. Ben beğendim sıradışı olmuş...
![]()
Re: SLYVESTER & TWEETY ;)Bakımlı ve temizmiş Gökhan. Sahibini tebrik etmek lazım.
![]() Hey gidi günler hey, 5'ten 2'ye.. ![]() --- Emre Erbaşar
Hey gidi günler hey = sene 93-94 = 22 yıl olmuş.. ![]() 5' ten 2' ye = Tempra SX-AK - Eskişehir yolu - Shell benzinliğe girerken.. ![]() ![]() Test sürüşü diye 2 saat gezdiğimiz konuşan araba.. ![]() ![]() "Lütfen emniyet kemeri takınız.." ![]() Lale devri çocuklarıyız biz, zamanımız geçti.. ![]() ![]() ![]()
13 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |