Yarış detayları için link
İyi seyirler

|
||
diecastr.com
|
||
3. KYK Eskişehir Rallisi
12 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
3. KYK Eskişehir RallisiHafta sonu yoğun olmam nedeniyle etaplara katılamasamda, pit alanından birkaç kare fotoğraf çekebildim sizler için
![]() Yarış detayları için link İyi seyirler ![]() ![]() En son Emre E. tarafından, 01 May 2012, 18:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Sebep: Fotoğraf ekleme kuralına göre düzenlenmiştir. ![]()
Re: 3. KYK Eskişehir Rallisi3 yıldır olduğu gibi hem servis alanı hem start-finish hemde etaptaydım keyifli idi gerçekten ; fotoğrafları yüklemeyi unuttum doğrusu yüklediğimde paylaşımda bulunacağım
![]() ![]()
Re: 3. KYK Eskişehir RallisiSkyline gerçekten harikaydı, sahibini bulamadık ![]() ![]() Merakla bekliyoruz ![]() Rica ederim ![]() ![]()
Re: 3. KYK Eskişehir RallisiMert ellerine sağlık kardeşim bu iki fotoğraf harika
En son Emre E. tarafından, 02 May 2012, 07:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Sebep: Fotoğraf ekleme kuralına göre düzenlenmiştir.
Re: 3. KYK Eskişehir RallisiRalli denince aklima ilk gelen isimlerden birisi Colin Mcrae oluyor, yanlis bilmiyorsam gectigimiz yillarda bir helikopter kazasinda hayatini kaybetmisti. Bu vesileyle onu da anmis olalim... Guzel paylasim icin tesekkurler
![]()
Re: 3. KYK Eskişehir RallisiBeğendiğine sevindim abi ![]() Evet abi katılıyorum, ralli denince benimde aklıma ilk olarak Colin Mcrae geliyor. Çocukluğum onun adını taşıyan ralli oyunlarıyla geçti ![]() ![]()
Re: 3. KYK Eskişehir RallisiMert, fotoğraflar için teşekkürler.
![]() Geçen sene, Ahmet ve Akın ile izleme fırsatımız olmuştu. ![]() Fotoğrafları aşağıdaki linkten görebilirsin. ![]() ESKİŞEHİR BULUŞTU :)) RALLİ ve DOĞA AŞKI... --- Emre Erbaşar
Re: 3. KYK Eskişehir RallisiPaylaşım için teşekkürler abi.Bu rallinin Eskişehirde yapılacağını bilseydim kesinlikle orada olurdum ama nasip değilmiş.araçlardan en çok klasik bmw dikkatimi çekti :)))
![]()
Re: 3. KYK Eskişehir RallisiGeçen sene başka nedenlerle katılamamıştım, etaplardaki fotoğraflar harika abi ![]() Beğendiğine sevindim İlkay ![]()
Elimden geldiğince çekmeye çalıştım bir kaç kare ![]()
Beğendiğine sevindim abi ![]() ![]()
12 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |