Ve Serdar abimin de hatırlatması ile mekanı ele geçiren Loch Ness canavarım

|
||
diecastr.com
|
||
1/18 TERK EDİLMİŞ MEKAN DİORAMASIYetkili: tolgatitiz
22 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
1/18 TERK EDİLMİŞ MEKAN DİORAMASIYine sipariş üzerine yaptığım bir başka diorama. Fakat alıcısı sonradan vazgeçtiği için bana kaldı, gayet de sevindirdi bu açıdan
![]() ![]() Ve Serdar abimin de hatırlatması ile mekanı ele geçiren Loch Ness canavarım ![]() ![]() En son Falcon_X tarafından, 18 Tem 2017, 12:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
![]() DK-Performance Diecast Tuning
Re: 1/18 TERK EDİLMİŞ MEKAN DİORAMASIEline sağlık, çok güzel olmuş gerçekten.
Kalp ne ile dolu ise, dilden o dökülür...
Re: 1/18 TERK EDİLMİŞ MEKAN DİORAMASI
Teşekkür ederim ![]() DK-Performance Diecast Tuning
Re: 1/18 TERK EDİLMİŞ MEKAN DİORAMASIHem sipariş ver, ortaya böyle güzel diorama çıksın. Sonra da aaa dur ben bi vazgeçeyim.. iyimiş vallahi.
![]() Deniz bende bir diorama siparişi vereceğim sana ama sonra almaktan vazgeçeceğim haberin olsun. ![]() Neyse, böylesine şık bir diorama kendine kaldığı için kardasın. ![]()
Öyle oldu vallahi Berent abi teşekkürler ederim ![]() ![]() DK-Performance Diecast Tuning
Re: 1/18 TERK EDİLMİŞ MEKAN DİORAMASIDeniz bu aralar fena dioramalar yapıyorsun ama senin o 1:1 lamborgihini ginepig' i görmek isterdim bu paylaşımda.
![]() ![]() Modelcilik bir tutkudur...
Ahaha vallahi hiç aklıma gelmemişti aksam guncelleyim konuyu ![]() ![]() DK-Performance Diecast Tuning
Re: 1/18 TERK EDİLMİŞ MEKAN DİORAMASIÇok güzel bir çalışma olmuş, alıcı niye vazgeçmiş ki; ayıp
![]() ![]()
Re: 1/18 TERK EDİLMİŞ MEKAN DİORAMASIİyi ki de vazgeçmiş, çünkü kıyılamayacak kadar güzel duruyor Deniz.
Eline sağlık. ![]() --- Emre Erbaşar
Ayıbı için kendisine minnettarım ![]() ![]()
Teşekkürler abi öyle oldu gerçekten ![]() ![]() DK-Performance Diecast Tuning
Re: 1/18 TERK EDİLMİŞ MEKAN DİORAMASIDeniz ellerine sağlık. Ben çok beğendim gerçekten.
Diorama işi farklı bir dünya ve sen bu konuda gayet iyisin. Yakında efsane işler göreceğiz galiba senden.. ![]()
Teşekkürler abim. Ne kadar detay, o kadar iyi ![]() ![]() DK-Performance Diecast Tuning
Re: 1/18 TERK EDİLMİŞ MEKAN DİORAMASIAyrıntılar çok iyi..
![]() Ben de; "iyi ki vazgeçmiş" yorumlarına katılıyorum. ![]() Serdar' ın hatırlatması ile ortaya çıkan son fotoğraf harika olmuş.. ![]()
22 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir |