Malzeme temini için Okan OKYAY kardeşime teşekkürlerimle..

Şimdilik bu kadar, devamını konu içinde paylaşacağım..

|
||
diecastr.com
|
||
1/18 ÖLÇEK DIORAMAM / Güncelleme Syf 5Yetkili: tolgatitiz
57 ileti
• 5 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3, 4, 5
1/18 ÖLÇEK DIORAMAM / Güncelleme Syf 5Çalışma 3. gününde ve ilgili malzeme ile edindiğim ilk tecrübem.
![]() Malzeme temini için Okan OKYAY kardeşime teşekkürlerimle.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdilik bu kadar, devamını konu içinde paylaşacağım.. ![]() ![]()
Re: DEVAM EDEN 1/18 ÖLÇEK DIORAMAMGökhan çok güzel olmuş Bu şekilde bir proje güzel olmuşş ellerine emeğine sağlık
OKAN OKYAY
Re: DEVAM EDEN 1/18 ÖLÇEK DIORAMAMGüzel gidiyor abi. Sonucu merakla bekliyorum.. Takipteyim..
![]() ![]()
Re: DEVAM EDEN 1/18 ÖLÇEK DIORAMAMBaya güzel detaylara sahip olacak bu ev sonucu sabırsızlıkla bekliyorum abi. Kolay gelsin.
![]() Modelcilik bir tutkudur...
Re: DEVAM EDEN 1/18 ÖLÇEK DIORAMAMHobaaa.. Çok hoş ve yakışmmış sarı vosvos a abi.. devamını bekliyorum takipteyim.. İnşallah gönlünce ilerlemeye devam eder..
Ben de yapmayı planlıyorum da abi benim malzeme bilgim yok. Yardımını isterim haberin olsun ![]() Ali Çaglar Gül
Re: DEVAM EDEN 1/18 ÖLÇEK DIORAMAMÇok güzel ilerleyen bir çalışma Gökhan Abi, takipteyiz; başka fotoğraflar da bekliyoruz
![]()
Re: DEVAM EDEN 1/18 ÖLÇEK DIORAMAMGökhan abi sonucu merakla bekliyorum.
Eline koluna sağlık. Özellikle ipteki çamaşır detayı harika olmuş. ![]()
Re: DEVAM EDEN 1/18 ÖLÇEK DIORAMAMTakipteyiz abim.
![]()
Re: DEVAM EDEN 1/18 ÖLÇEK DIORAMAMKolay gelsin abi. Sonucunu merakla bekliyoruz...
Re: DEVAM EDEN 1/18 ÖLÇEK DIORAMAMeline sağlık abi sonucu çok merak ediyorum benimde aklımda 1:18 diorama projesi var ama ne zaman hayata geçireceğim bilemiyorum... internette birini buldum efsane çalışmaları var biraz ondan kopya çekeceğim :)
örn. ![]() ![]()
Re: DEVAM EDEN 1/18 ÖLÇEK DIORAMAM
Teşekkürler Okan. ![]() Ahşap işleri bitti ve tül aldım bugün. Durdukça insanın aklına bişeyler geliyor.. ![]() ![]() Işıklandırmaya yanındayım haberin olsun. ![]() ![]()
İlgine teşekkürler abim.. ![]() ![]()
Teşekkürler Serdar, bende.. ![]() ![]() ![]() ![]()
57 ileti
• 5 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3, 4, 5
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir |