BRKCAD yazdı:Bu sayede bu güzel cevherleri gördük. Hepsi harika birbirinden.
Evet zorla da olsa çektim

|
||
diecastr.com
|
||
İstoç model avı ve sonrasıYetkili: G.HEPARSLAN
35 ileti
• 3 sayfadan 2. sayfa • 1, 2, 3
Re: İstoç model avı ve sonrası
Evet zorla da olsa çektim ![]() ![]()
ucundan kıyısından fotoğraflar ile uzun bir zaman geçirdim en sonunda muradıma erdim; ...eeee bunları sizlerle paylaşmasam olmazdı; teşekkürler Emre'ciğim. ![]()
Evet Burak'cığım sonunda gidip canlı canlı görmüş oldum :) Artık sende ayarlada hep birlikte buluşalım ![]() ![]()
Teşekkürler Erdem ![]() Evet fazla resim oldu. Aslında ilk başta hepsini koymasam mı dedim; ama sonrasında dayanamadım ve hepsini koydum. Valla biz artık program yapmıyoruz her fırsatta buluşuyoruz. İzmir'den gelirsen hep birlikte yine buluşuruz ![]() ![]()
Teşekkürler Serdar ![]() ![]()
Teşekkürler Musa ![]() Tozlarının yeni aldığını söyledi ![]() Şaka bir yana cam açık oluyorsa ve modeller kapalı bir dolapta durmuyorsa 1 günde toz oluyor hemen :( ![]()
Re: İstoç model avı ve sonrasıModeller, figürler ve en önemlisi final süper..
![]() Bu arada senin hediye edilmesini istediğin modelden ben de istiyorum.. Doğum günüm 13 Temmuz.. ![]() ![]() ![]()
görmeyeceğim :) ![]()
Re: İstoç model avı ve sonrasıÜzerinde motosikletler olan kamyon ne kadar güzel...
Re: İstoç model avı ve sonrasıÇok güzel bir buluşma olmuşa benziyor biz de detaylı olarak canavarları görmüş olduk oda ve vitrin dizaynı zaten çok hoş Bülent Abi'nin ama modeller bahane buluşma şahane
![]() ![]()
Re: İstoç model avı ve sonrasıHarika kareler. Pa
![]() ![]() ![]()
Baksana adam duymamış, okumamış gibi yapıyor :)) ![]()
Sen görmemeye devam et... elbet sana tekrar geleceğim :))) ![]()
35 ileti
• 3 sayfadan 2. sayfa • 1, 2, 3
Üyelerimiz & Buluşma & Diecastr Ailemiz Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |