Uzun süredir forumdan uzak kalmıştım.
Açılır formunu alamadığım modellerin kapalı hallerini almaya devam ediyorum

Minichamps üretimi E24 kasa kodlu BMW ile karşınızdayım. Umarım beğenirsiniz modeli.
İyi seyirler.

|
||
diecastr.com
|
||
BMW E24 635csi (Minichamps)Yetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
9 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
BMW E24 635csi (Minichamps)Merhaba herkese..
Uzun süredir forumdan uzak kalmıştım. Açılır formunu alamadığım modellerin kapalı hallerini almaya devam ediyorum ![]() Minichamps üretimi E24 kasa kodlu BMW ile karşınızdayım. Umarım beğenirsiniz modeli. İyi seyirler. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: BMW E24 635csi (Minichamps)Tasarım harikası bir araç bu. En güzel BMW... ( Kesin yargılarla konuştum ama kızmazsın herhalde
![]() AUTOart edinmeyi herkes gibi bende istiyorum ama bu modelde baya ciddi rakamlar istiyor insanlar. Bu sebeple MC değerlendirebilir. Tek sevmediğim yanı far pimleri.. Keyifle sergile usta, fotoğraflar ve paylaşım için emeğine sağlık. ![]()
Re: BMW E24 635csi (Minichamps)Kapalı gövde kendini kabullendirdi.
![]() ![]() Modelcilik bir tutkudur...
Re: BMW E24 635csi (Minichamps)Yeni model hayırlı olsun Bahadır, heybetli bir Alman klasiği; rengi de çok hoş. Keyifle ve iyi günlerde sergilemeni dilerim
![]()
Re: BMW E24 635csi (Minichamps)
Far pimleri hariç ben de begendim modeli Musa. Ben de isterdim en süperini ama bu ara biraz mantıksız gelmeye başladı. ![]() Sağolasın güzel yorumun için. Bence de gerçek köpekbalığı budur. ![]()
Resine de karşı değilim ama resin yerine tercih edilebilir buluyorum bu modelleri Serdar. Eli yüzü düzgün olunca da almak istiyorum bütçe el verdiğince.. Teşekkür ederim. ![]()
Re: BMW E24 635csi (Minichamps)Kapalı olsun açık olsun fark etmez. Yeter ki içine sinsin model.
![]() Bu modelin başka renkleri var mıydı usta? Siyahı özellikle mi tercih ettin?
Çok teşekkür ederim Erdem Hocam ![]()
Siniyor valla ![]() ![]()
Re: BMW E24 635csi (Minichamps)Şu eskiler ne kadar can alıcı güzeldi...
Teşekkürler yorum için ![]()
9 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: yeseniaee1 ve 26 misafir |