BMW ///M modellerime bir yenisini daha eklemiş bulunuyorum. Model aslında eski bilinen bir model. O yüzden detaylarını çoğumuz biliyoruz. Aslında bu modeli interglos mavi rengini çok istedim fakat karşıma bu oldukça uygun rakamlı çıkınca kaçırmak istemedim. Z serisini genel olarak roadster olarak görmeye alışkınız fakat bu Coupe formatı aracı bambaşka bir havaya bürüyor. Aynı etki Z3 Coupe' de de mevcuttu.
Kyosho modeli çok güzel kalıplamış. Far grupları, kaputta ve yanlarda bulunan bmw amblemleri, jantlar ve fren diskleri çok güzel görünüyor fakat Kyosho' nun tek sevmediğim tarafı motor detaylarına çok fazla önem vermemesi. Motor üst plastik kapağın üzerindeki M logosu ve yazı etiketi haricinde hiç renk yok. Şimdiye dek pek fazla Kyosho modelim olmadı ama aynı durumu CLK DTM AMG modelimde de görmüştüm. Kaputu açınca simsiyah renksiz bir ortam görmek açıkçası çokta zevk vermiyor. Bunun haricinde gözüme takılan pek negatif bir yönü yok. Fotoğraflaması oldukça keyifli olan modellerden biri olduğunu söyleyebilirim. Umarım sizlerde beğenirsiniz.
Bundan sonraki paylaşım yine bir BMW M modelimi olsun? Yoksa bir Porsche' mi gelsin? Ya da bir Japon savaşçı mı inceleyelim? Yorumlarınızı bekliyorum.

Hepimize keyifli sohbetler dilerim.