[wimg][/wimg]
|
||
diecastr.com
|
||
1:18 Schuco Porsche 550 SpyderYetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
9 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
1:18 Schuco Porsche 550 SpyderYeni edindiğim modelle herkese merhabalar. Uzun zamandır hobiye vakit ayıramıyorum kişisel nedenlerden dolayı. Karşıma bu güzel çıktı dayanamadım yine almayacağım dememe rağmen aldım.
![]() [wimg][/wimg] Modelcilik bir tutkudur...
Re: 1:18 Schuco Porsche 550 SpyderYeni model hayırlı olsun Serdar. "almayacağım dememe rağmen" diye bir cümleyi kabul etmiyorum. Bu hobiyi her zaman devam ettirmeliyiz. Eskisi gibi alım yoğunluğumuz olmayabilir ama almamak gibi bir cümleyi kabul etmiyorum. Bırakmak yok devam kardeşim.
![]() Schuco' nun çok güzel Porsche' lerinden birini almışsın. Rengi ile tam dönemini yansıtıyor. Ben de denk gelirsem James Dean versiyonundan edinmek istiyorum. Detayları ile mest eden bir model. İki mavi çok güzel ve özel olmuşlar. Keyifle güzel günlerde sergilemeni dilerim. ![]()
Re: 1:18 Schuco Porsche 550 SpyderDaha önce görmediğim bir aracın modeli Serdar, ilginç bir dizaynmış ama koleksiyonunda farklı durduğuna eminim. Bu arada ' bir daha almayacağım' cümlesi yalan oluyor, tecrübeyle sabit
![]() Yeni modelini keyifle ve iyi günlerde sergilemeni dilerim ![]()
Re: 1:18 Schuco Porsche 550 Spyder
Eyvallah Berent bırakmak yok ya sadece fazla kalabalık geliyor gözüme. Sadece sayı azaltıyorum. Bu hobiyi bırakmam bırakamam modelleri geçtim sizleri kazandım. Hobi dünyasında uzakta bile olsak gönüller bir sonuçta. ![]() ![]() Modelcilik bir tutkudur...
Modeli biliyordum ama genele maistoda falan denk gelmiştim. Schuco elime geçince bambaşka bir araba olduğunu gördüm daha sevimliymiş diğerlerinin göre diyebilirim. E tabi Schuconun detaylarının da etkisi büyük. Erdem abi bu sefer cidden almayacam her ne kadar 1:18 kamyonlar vesaire çıksa da. Çok pahalılandı namussuzlar. ![]() ![]() ![]() Modelcilik bir tutkudur...
Re: 1:18 Schuco Porsche 550 SpyderEn güzel günlerde sergilensin...
Eyvallah Erman abi. ![]() Modelcilik bir tutkudur...
Re: 1:18 Schuco Porsche 550 SpyderHayırlı olsun Serdar abi. Keyifli sergilemeler dilerim
![]()
Teşekkür ederim Ufuk. Sağolasın. ![]() Modelcilik bir tutkudur...
9 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 20 misafir |